Ζάεφ: Η μακεδονική μας γλώσσα αναγνωρίζεται παγκοσμίως! Είμαστε μεγάλο έθνος!

7/5/2021

Γιατί δεν αντιδρά ο Έλληνας πρωθυπουργός; Γιατί σωπαίνει απελπιστικά, ενώ ο Ζάεφ των Σκοπίων πριν δύο ημέρες διατυμπάνιζε

ότι μιλά την "μακεδονική γλώσσα";

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων στις 5 Μαΐου έκανε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την οποία πρόβαλε υπερήφανος την "μακεδονική καταγωγή του και την μακεδονική του γλώσσα".

"Αυτή η κυβέρνηση δεσμεύεται ειλικρινά και έντονα στην επιμέλεια και προώθηση της μακεδονικής γλώσσας, επειδή η γλώσσα μας είναι η εθνική και πολιτιστική μας κληρονομιά".  

Βουβαμάρα, από την ελληνική πλευρά. 

"Η μακεδονική μας γλώσσα έχει περάσει από όλα τα στάδια της δημιουργίας και της κωδικοποίησης της ανακάλυψης και της αναγνώρισης και σήμερα με τη μοναδικότητά της αναγνωρίζεται παγκοσμίως, εγγεγραμμένη στον προσωπικό φάκελο της χώρας μας στη μεγάλη οικογένεια των εθνών και στα κράτη μέλη του ΟΗΕ", είπε ο Ζάεφ. (Πληροφορίες από echedoros)

Ούτε μεγάλο έθνος είστε, ούτε μακεδονική γλώσσα υπάρχει! Σλάβοι είστε και κλέβετε ασύστολα την πανάρχαια ελληνική ιστορία, μέσα στην οποία ανήκει η Μακεδονία! 

Πόσο αφράτο είναι το μαξιλάρι που φυλάει τα συμφέροντα των Ελλήνων βουλευτών και του τωρινού πρωθυπουργού, που πνίγηκαν μέσα του και δεν ακυρώνουν την ψευδο-συμφωνία του Τσίπρα και του Κοτζιά με τον Ζάεφ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου