AXEPA, πρωθυπουργικά βραβεία και τα φάσκελα του Αριστοτέλη!...

 

 30/7/2021

Η AHEPA, δηλαδή η Αμερικανο-Ελληνική Εκπαιδευτική και Προοδευτική Ένωση, που αποτελείται από Έλληνες της διασποράς, στις ΗΠΑ κυρίως, ήρθε στην Ελλάδα και την προηγούμενη Κυριακή ξεκίνησε το συνέδριο της. Το οποίο συνέπεσε με τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. 

Το κλίμα, λένε όσοι έχουν το δικαίωμα να παραβρίσκονται κοντά στους υψηλούς προσκεκλημένους, ήταν συναισθηματικά φορτισμένο. 

Και η δική μας ψυχή είναι φορτισμένη, χάρη σε σας της AXEPA. Γιατί στο 99ο Συνέδριο σας βραβεύσατε:

Τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, που ΔΕΝ ακύρωσε την ψευδο-συμφωνία του Τσίπρα και του Ζάεφ, αλλά θα υπερασπιστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας. Άραγε, πώς νοιώθετε Έλληνες της AXEPA, που παντού οι Σκοπιανοί εμφανίζονται να μιλούν την "μακεδονική" γλώσσα; 

Τον πρόεδρο της Κύπρου Ν. Αναστασιάδη, που μιλά για τουρκοκυπριακή ηγεσία αναφερόμενος στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, και διασκεδάζει στην Αθήνα, την ίδια ώρα που ο Ερντογάν κάνει τις φιέστες του στην ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ Κύπρο μας και την καθιστά σιγά-σιγά ξεχωριστό κράτος. 

 Τον Βαγγέλη Μαρινάκη του ποδοσφαίρου και των θαλασσών, τον βραβεύσατε για την κοινωνική του προσφορά. Εδώ στην Μακεδονία, είμαστε ολίγον τι αδιάβαστοι! Πότε, σε ποιους και τι πρόσφερε;

 Αν ζούσε ο Αριστοτέλης, θα σας έριχνε όλους μαζί πέντε και άλλα πέντε φάσκελα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου