Ποιος είπε πρόσφατα: Οι άνθρωποι στην ελληνική περιοχή της Μακεδονίας είναι συναισθηματικοί!


17/7/2021

Ποιος άλλος; Ο Μάθιου Νίμιτς, αυτός ο περιβόητος Αμερικανός μεσολαβητής, που έκανε τα αδύνατα δυνατά, ώστε τα Σκόπια να αποκτήσουν όνομα που θα περιλαμβάνει το όνομα της Μακεδονίας μας! Πάει τον ανθελληνισμό του ακόμα παραπέρα, δηλώνοντας ότι οι άνθρωποι στην ελληνική περιοχή της Μακεδονίας είναι συναισθηματικοί! Ενώ εκείνοι που ζουν στην "Βόρεια Μακεδονία" μιλούν την διεθνώς πια αναγνωρισμένη "μακεδονική γλώσσα"!!!

Προσβάλλει κατάφωρα τους Έλληνες και την ιερή ιστορία τους, και το κάνει, ξέροντας ότι έχει το ακαταδίωκτο! Αφού, τόσο η τωρινή ελληνική κυβέρνηση, όσο και η προηγούμενη, συμφωνούν μαζί του!!!

Ο ακατανόμαστος αυτός άνθρωπος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Kanal 5, ερωτώμενος για τα προβλήματα που υπάρχουν ανάμεσα στα Σκόπια και στην Βουλγαρία, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην "συμφωνία των Πρεσπών". 

Μεταξύ άλλων είπε: "Η μοναδικότητα της μακεδονικής γλώσσας αναγνωρίζεται και επιβεβαιώνεται παγκοσμίως στα Ηνωμένα Έθνη".  Και: 

"Η ταυτότητα και η γλώσσα (των Σκοπίων) δεν ήταν μέρος της "συμφωνίας των Πρεσπών", αλλά τέθηκε στο τραπέζι από την Βουλγαρία..." 

Όταν ρωτήθηκε αν κάποιος θα μπορούσε να μιλήσει για την ταυτότητα κάποιου, που είναι μία εσωτερική αίσθηση της προσωπικότητας, ο κύριος αυτός είπε ότι η ταυτότητα δεν μπορούσε να διαπραγματευτεί:

"Όχι δεν μπορούσε. Υπήρχαν εσωτερικά συναισθήματα μεταξύ Ελλάδας και "Βόρειας Μακεδονίας", και εξακολουθούν να υπάρχουν. Οι άνθρωποι στην "Βόρεια Μακεδονία" είναι συναισθηματικοί για αυτό και οι άνθρωποι στην ελληνική περιοχή της Μακεδονίας εξακολουθούν να είναι συναισθηματικοί". 

Κατά τον τύπο αυτόν, υπάρχουν δύο περιοχές Μακεδονίας, μία εδώ στην Ελλάδα, και μία εκεί, στα Σκόπια! Αίσχος να παραμένει αναπάντητη από την πλευρά της Ελλάδας αυτός ο ισχυρισμός του!

Μάθιου Νίμιτς, οι Έλληνες δεν είμαστε απλά συναισθηματικοί! Η Μακεδονία είναι Ελλάδα από αρχαιοτάτων χρόνων! Είναι δική μας ιστορία, κι εσύ, για να εξυπηρετήσεις τα δικά σου συμφέροντα, καθώς και των αφεντικών σου, έγινες κλέφτης και ψεύτης της ιστορίας μας! Με τις χορηγίες αντιπατριωτών Ελλήνων! 

Δεν υπάρχει ελληνική περιοχή της Μακεδονίας! Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελλάδα! 

(Πληροφορίες από echedoros-a.gr που αποκαλεί τα Σκόπια "Βόρεια Μακεδονία") 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου