Υφυπουργός Παιδείας: Ηττοπάθεια, ψευτιά και ανικανότητα! Αμέτε στο καλό, πια!...


12/7/2021

Αμέτε στο καλό, μήπως και το έθνος σωθεί!

Ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος βρέθηκε στους Γαργαλιάνους, στην Μακεδονία μας, στις 4 Ιουλίου κι επειδή δεν του άρεσε, που ο δήμαρχος αποκάλεσε τους Σκοπιανούς Σλάβους σφετεριστές του ονόματος της Μακεδονίας μας, βάλθηκε να υπερασπιστεί την ψευδο-συμφωνία των Πρεσπών και να εξηγεί, γιατί η κυβέρνηση που τον πληρώνει, δεν την ακυρώνει! Ηττοπάθεια, ψευτιά και ανικανότητα, αυτά είναι τα συμπεράσματα από την ομιλία του Συρίγου. 

Αξιοθρήνητος και ανιστόρητος και ασεβής απέναντι στην Ελληνική Ιστορία, ο Συρίγος μίλησε (υπάρχει και σχετικό βίντεο στο διαδίκτυο) στους Έλληνες, σαν να απευθυνόταν σε άμυαλα μαθητούδια! Και τους εξήγησε, γιατί πρέπει να σεβαστούν την συμφωνία του Τσίπρα.

Με αργή φωνή, γεμάτη κατανόηση για εμάς τους ηλίθιους πατριώτες, εξήγησε ότι εμείς εδώ στην Μακεδονία είμαστε Βορειοπεριοχίτες, ενώ οι Σκοπιανοί είναι "Μακεδόνες", γιατί αυτό λέει η συμφωνία του Τσίπρα! Επίσης, τόνισε ότι δεν μπορούμε να την ακυρώσουμε, γιατί τότε τα Σκόπια θα λέγονται σκέτο "Μακεδονία" και όχι ΦΥΡΟΜ όπως παλιά. 

Συρίγε, πανέξυπνε, που παίρνεις τα λεφτουδάκια σου και απολαμβάνεις την εξουσία σου, η ανθρώπινη ιστορία είναι γεμάτη από συμφωνίες που δεν τηρήθηκαν και ποδοπατήθηκαν! Γιατί αυτό να μην ισχύει για την Ελλάδα μας;

Ποιος σας είπε ότι θέλουμε τα Σκόπια να πάρουν το παλιό όνομα ΦΥΡΟΜ;;; 

Εμείς, απαιτούμε να πάρουν ένα όνομα που θα ταιριάζει στην δική τους κουλτούρα και να σταματήσουν να παίζουν και να κλέβουν την δική μας ιστορία, για να γίνουν οι αιώνιοι "Μακεδόνες" του μέλλοντος! 

Συρίγε, ένας τρόπος για να επιβληθείς, επειδή έχεις το δίκιο της Ιστορίας με το μέρος σου, είναι το οικονομικό εμπάργκο! 

Γιατί πρέπει συνεχώς η Ελλάδα να οπισθοχωρεί άτακτα;;; 

Συρίγε, η ηττοπάθεια, η ψευτιά και η ανικανότητά σας ως κυβέρνηση είναι στοιχεία προσβλητικά για τον Ελληνισμό, κατάπτυστα και, τραγικώς, επικίνδυνα για το μέλλον της πατρίδας μας. Αμέτε στο καλό, πια, αμέτε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου