Μάς τρομάζει ο Malone, εφευρέτης του mRNA: Δεν υπάρχουν αποδείξεις για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων!


11/7/2021

Ο Robert Malone δεν είναι ένας τυχαίος επιστήμονας! Είναι μοριακός βιολόγος, επιδημιολόγος, ειδικός λοιμωδών νοσημάτων και εφευρέτης του εμβολίου mRNA. Επίσης, είναι σύμβουλος στον βιομηχανικό κλάδο καθώς και στην αμερικανική κυβέρνηση, κυρίως για θέματα του υπουργείου άμυνας. 

Ο επιστήμονας αυτός έδωσε συνέντευξη στην γαλλική FranceSoir και όσα είπε, είναι άκρως ανησυχητικά για τους ανθρώπους, σε όποια χώρα κι αν ζουν! 

Από τότε που ξέσπασε η πανδημία, και ειδικά από τότε που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί, ο Δρ Malone έχει λάβει πολλά μηνύματα, από ολόκληρο τον κόσμο και κυρίως από επιστήμονες που έχουν να αντιμετωπίσουν τα ιδιαιτέρως ανησυχητικά φαινόμενα των παρενεργειών που προκαλούν οι διάφορες γενετικές εμβολιαστικές θεραπείες κατά του κορωνα-ιού. 

Αναφορικά με τα εμβόλια Moderna, Curevac ή BioNtech, ο Malone μιλάει για αποτυχία αυτών των εμβολιαστικών θεραπειών κατά του κορωνα-ιού, αποτυχία που κατά την γνώμη του δεν οφείλεται στην τεχνολογία αλλά στην περιπλοκότητα του θεραπευτικού τομέα. Διαβεβαιώνει ότι ο ίδιος δεν έχει καμία συνεργασία με τα εργαστήρια των συγκεκριμένων εμβολίων, και έχει επικοινωνήσει μόνο με την Katie Kariko, αντιπρόεδρο της BioNtech για να της ζητήσει να μην ασχοληθεί με όλη αυτή την διαδικασία. 

Λίγο καιρό μετά την έναρξη των εμβολιασμών, ένας Καναδός γιατρός, φοβερά ανήσυχος και σε συναγερμό, επικοινώνησε με τον Malone για να του αναλύσει τις ανεπιθύμητες παρενέργειες που σημειώθηκαν σε εμβολιασμένους ασθενείς του. Επίσης τού εξήγησε ότι όλες οι παρατηρήσεις των γιατρών σχετικές με αυτές τις παρενέργειες,  στην πραγματικότητα αποκρύπτονται από τις επίσημες αρμόδιες αρχές, οι οποίες λογοκρίνουν τα λόγια των γιατρών που προβληματίζονται με τα εμβόλια. 

Ο Malone αναστατώθηκε από όλες αυτές τις αναφορές κι ενώ αρχικά τηρούσε στάση σιωπής, άρχισε να μιλά για το θέμα. Και μάλιστα έγραψε κι ένα άρθρο, στο οποίο ανέλυσε τις απόψεις του από άποψη βιο-ηθικής με αντικείμενο τα πειραματικά εμβόλια, παραπέμποντας ακόμα και στον Κώδικα της Νυρεμβέργης (που δημιουργήθηκε μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο για τα πειράματα που έκαναν οι ναζί στους ανθρώπους). 

Από την στιγμή που ο Malone πήρε στα χέρια του τα ντοκουμέντα της εταιρείας Pfizer, έμεινε πραγματικά άφωνος και όσο τα διάβαζε, τόσο η ανησυχία του κορυφωνόταν. Εξηγεί ότι η εργασία που έγινε για τα εμβόλια δεν είναι επαγγελματική και ταυτόχρονα αποκαλύπτει ότι οι μελέτες βιοδιανομής δεν συμμορφώνονται με αξιόπιστους εργαστηριακούς κανόνες, γιατί δεν χρησιμοποίησαν το RNA που κωδικοποιεί την Spike πρωτεΐνη, αλλά το RNA λουσιφεράσης (ένζυμο). Κι αυτό, κατά τον Malone, είναι ένα μόνο από τα προβλήματα των δυσλειτουργιών που έχουν παρουσιαστεί. 

Αναφορικά με την ασφάλεια των εμβολίων, δηλώνει ότι δεν φταίει η τεχνολογία των εμβολίων, δεν είναι αυτή που δημιουργεί τα προβλήματα, αλλά η πρωτεΐνη Spike, η οποία είναι τοξική. Λυπάται όταν ακούει να μιλούν για το δίλημμα οφέλη-ρίσκα που δίνει προτεραιότητα στα οφέλη, γιατί οι επιστήμονες δεν έχουν εξετάσει τα οφέλη και τα ρίσκα για κάθε κατηγορία του γενικού πληθυσμού. Και προκαλεί τους υποστηρικτές αυτής της θεωρίας να δείξουν τις αποδείξεις τους, κι όχι να λένε μόνο τις απόψεις τους χωρίς μάλιστα να αναφέρονται στα διάφορα καρδιολογικά κυρίως προβλήματα που προκύπτουν. 

Για το θέμα της γενικής ανοσίας, αμφισβητεί την κυριαρχούσα άποψη βάσει της οποίας θα πρέπει να εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Τονίζει ότι αυτός ο αριθμός δεν σημαίνει τίποτα, γιατί δεν υπάρχει ούτε ένα δεδομένο αναφορικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, που να αποδεικνύει ότι χάρη σ΄ αυτά δεν μεταδίδεται ο κορωνα-ιός!

Ο Δρ Malone δηλώνει αντίθετος με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορωνα-ιού, και υπερασπίζεται το δικαίωμα του ανθρώπου να επιλέγει μόνος του και ελεύθερα, αν θέλει να εμβολιαστεί ή όχι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου