Ο γιατρός-ερευνητής Φαρσαλινός εξηγεί γιατί εξαφανίστηκε ο Τσιόδρας!


 2/7/2021

Τι πιστεύει ο κ. Φαρσαλινός, MD, MPH, ιατρός και ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής για την Δ-μετάλλαξη και τον Τσιόδρα;

Πιστεύει ότι η Δ-μετάλλαξη ή αλλιώς ινδική, δεν είναι πιο επικίνδυνη "γιατί ήδη αρκετός πληθυσμός έχει χτίσει ανοσία, είτε μέσω φυσικής νόσου είτε μέσω εμβολίου. Δεν υπάρχει κανένα δεδομένο ότι είναι πιο θανατηφόρα".

Στην συνέντευξη που έδωσε στην εφημ. Πελοπόννησος, ο κ. Φαρσαλινός χαρακτήρισε ως αστεία πράγματα τους εμβολιασμούς σε πλατείες και σε παραλίες, όταν η πολιτεία μέχρι σήμερα δεν φρόντισε για κατ΄ οίκον εμβολισμούς των ηλικιωμένων με κινητικά προβλήματα.

Δήλωσε επίσης ότι: Εγώ αν είχα παιδί, θα το συμβούλευα να μην εμβολιαστεί. Δεν υπάρχει μελέτη να μας λέει τι γίνεται 6-7 μήνες μετά τον εμβολιασμό. 

Και απάντησε στο ερώτημα, γιατί εξαφανίστηκε ο Τσιόδρας;

Ο Τσιόδρας εξαφανίστηκε επειδή είναι πολύ έξυπνος. Πήρε τα εύσημα για το πρώτο κύμα, που η διαχείρισή του ήταν κάτι πολύ απλό αφού δεν είχαμε τότε ιικό φορτίο. Όταν είδε τα σκούρα στο δεύτερο κύμα, εξαφανίστηκε. Κορόιδο είναι; Είχαμε και πολλούς νεκρούς, βλέπετε… Αυτός, όμως, κινεί τα νήματα σε ό,τι συμβαίνει. Απλά δεν φαίνεται. Εκτέθηκε στο προσκήνιο όταν ήταν να λάβει τα εύσημα και αποσύρθηκε όταν είδε τα ζόρια, για να διατηρήσει το προφίλ του ατσαλάκωτο. Πανέξυπνη πολιτική κίνηση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου