Ιδρύτρια του European Forum for Vigilance Vaccine: Εμβόλια, υπόθεση εξουσίας και όχι υγείας, υποταγής και όχι συνείδησης!


9/7/2021

Francoise Joet: Ιστορική ομιλία από την ιδρύτρια του φορέα European Forum for Vigilance Vaccine. Ο εμβολιασμός δεν είναι μια υπόθεση υγείας, αλλά μια υπόθεση εξουσίας και χρημάτων!

Βάζουν στο χέρι τον πολίτη τα κράτη, με συνεργούς τις φαρμακοβιομηχανίες και τους διεθνείς οργανισμούς υγείας. Ο εμβολιασμός κατά συνέπεια δεν είναι μια υπόθεση υγείας, αλλά μια υπόθεση εξουσίας και χρημάτων, δεν είναι πλέον ένα αντικείμενο γνώσεων, αλλά πίστης. 

Η Joet, στην ομιλία της (υπάρχει σχετικό της βίντεο στο twitter), εξηγεί ότι μέσα σ΄ αυτό το πλαίσιο εξουσίας και συμφερόντων (που συνυπάρχουν), δεν πρέπει να μας εκπλήσσει η κατάσταση που κυριαρχεί παγκοσμίως αναφορικά με τις πιέσεις για εμβολιασμό των ανθρώπων. Τονίζει όμως ότι 

ολοένα και πιο πολλά τοξικά προϊόντα περιλαμβάνονται στα εμβόλια. Δεν δίνονται επαρκείς πληροφορίες ούτε στους γιατρούς ούτε στον κόσμο. 

Όπως λέει, κυριαρχεί ένα μακιγιάζ των δεδομένων και μεγάλη προπαγάνδα με την συνδρομή των μεγάλων ΜΜΕ και τελικά θα φθάσουμε (;) σε νόμους υποχρεωτικού εμβολιασμού που προβλέπουν φυλάκιση, δήμευση περιουσιακών στοιχείων, απολύσεις, κατάργηση επιμέλειας κηδεμονίας, διώξεις και απαγορεύσεις άσκησης επαγγέλματος ιατρού!!!... 

Η Joet τονίζει ότι όσο απίστευτα κι αν ακούγονται τα παραπάνω, αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της εμβολιολογίας. Αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα (που ζούμε παγκοσμίως), δηλαδή έχουμε αντικαταστήσει την υγεία με την αρρώστια, και αντί της συνείδησης, προβάλλουμε την υποταγή. 

(Πηγή: twitter LIBERTE @GaimontRene 4 Ιουλίου )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου