Γιατρός Montesino: Αν αποδεχθούμε τον εκβιασμό των εμβολίων, θα αποδεχθούμε τα πάντα! Τελειώσαμε!

29/7/2021

Ο Laurent Montesino που είναι γιατρός εντατικολόγος σε γαλλικά νοσοκομεία και σε αμερικανικό,  μίλησε έξω από τα δόντια: Αν αποδεχθούμε τον εκβιασμό των εμβολίων, τότε θα αποδεχθούμε τα πάντα. Που σημαίνει ότι έχουμε τελειώσει με τις ελευθερίες μας!... 

Αν ήταν εδώ στην Ελλάδα ή στην Κύπρο μας, μετά την συνέντευξη που έδωσε στην γαλλική FranceSoir, ίσως και να είχε συλληφθεί!Τι υποστηρίζει;

Κατά την γνώμη του, αν ο λαός αποδεχθεί αυτόν τον εκβιασμό, τότε θα βρίσκεται συνεχώς υπό το καθεστώς απειλής εκ μέρους της κυβέρνησης που θα πάει ακόμα πιο μακριά! Δηλαδή, θα επιβάλλει εμβολιασμό κάθε έξι μήνες, μετά κάθε τρεις μήνες και στο τέλος κάθε μήνα, έπειτα θα υποχρεωθεούν να κάνουν εμβόλια τα μικρά παιδιά! Και στην συνέχεια, θα υπάρχουν κι άλλα συνοδευτικά μέτρα που θα είναι ακόμα πιο άδικα, τελικά, δεν θα υπάρχει κανένα όριο σ΄ αυτά που θα επιβάλλει το κράτος!

Εκφράζει την μεγάλη απορία του: Το πιστοποιητικό υγείας επιβλήθηκε σε μια περίοδο μεγάλης ύφεσης της διασποράς του κορωνα-ιού, όταν τα νοσοκομεία ήταν άδεια από ασθενείς.  

Τονίζει ότι είναι ιδιαίτερα μικρή η θνησιμότητα εξαιτίας της Δ-μετάλλαξης και εύχεται αυτή η μικρής επικινδυνότητας μετάλλαξη να διασπαρεί, ώστε να αποκτήσει ο λαός ανοσία, ανοσία που υπερέχει κατά πολύ της τεχνητής ανοσίας των εμβολίων. 

Ο Laurent Montesino διαβεβαιώνει ότι υπάρχουν χιλιάδες θάνατοι που οφείλονται στα εμβόλια, καθώς και δεκάδες χιλιάδες περιπτώσεων με παρενέργειες των εμβολίων. Υποστηρίζει ότι για τους νέους είναι πιο επικίνδυνα τα εμβόλια σε σχέση με τον κορωνα-ιό, αφού μπορεί να νοσήσουν με παρενέργειες όπως μυοκαρδίτιδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου