Πρόεδρος Δασοφυλάκων: Άντε στο διάολο ηλίθιοι και ανίκανοι! Άδικο έχει; Η Ελλάδα φλέγεται!


19/8/2021

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Δασοφυλάκων Γιώργος Παπαδιάς δεν άντεξε! Οι πύρινες φλόγες σκοτώνουν την Ελλάδα, ενώ, όπως ουρλιάζει μέσα από την ψυχή του ο πρόεδρος, οι ιθύνοντες είναι ανίκανοι! 

Η ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι φοβερή: 

" Άντε στο διάολο ηλίθιοι και ανίκανοι. Μετά από πόσα χρόνια θα μάθετε ότι τις φωτιές δεν τις σβήνουν στην άσφαλτο και τα εναέρια μέσα. Πότε επιτέλους θα μάθουν ότι τα δάση είναι πυκνά και δύσβατα. Πότε επιτέλους θα μάθουν ότι όλα τα δάση στον κόσμο έχουν καύσιμη ύλη και δεν είναι πάρκα και άλση. Πότε επιτέλους θα μάθουν να κάνουν καλή διασπορά αυτοκινήτων για γρήγορη επέμβαση και σε θέσεις που να έχουν ορατότητα στα δάση και όχι να περιμένουν την αναγγελία της φωτιάς από τους πολίτες ή τους εθελοντές. 

Πότε επιτέλους θα  μπουν σε ένα χωματόδρομο και να χτυπήσουν τη φωτιά πριν γίνει ανεξέλεγκτη. Πότε επιτέλους θα σταματήσουν όλοι οι άσχετοι να συντονίζουν τη φωτιά επειδή έτυχε να έχουν ένα θεσμικό ρόλο με ειδικότητα Δικηγόρου, Οικονομολόγου, Γιατρού, Επιχειρηματία κλπ. 

Πότε επιτέλους θα σταματήσουν να πιπιλίζουν τη λέξη αντιπυρικές ζώνες όταν η φωτιά κάνε βόλτες στην Εθνική Οδό, όταν περνάει το 2009 την φυσική αντιπυρική ζώνη τη Λίμνη Μαραθώνα. Όταν η φωτιά για δέκα μέρες κάνει βόλτες από τον Ευβοϊκό στο Αιγαίο. Μετά τι; Μετά τρίβουν τα χέρια τους για κακή οικονομία οι κάθε λογής εργολάβοι και τα λαμόγια για να ξεσκίσουν τις σάρκες, υλοτομίες, κλαδο-πλέγματα, αναδασώσεις κλπ." 

Πότε επιτέλους;;; Δύο λέξεις που καταδεικνύουν την διαφθορά και την σαπίλα στην κοινωνία μας. Δυστυχώς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου