Ο Γάλλος καλλιτέχνης δεν φοβήθηκε την μήνυση του Μακρόν, και τον έκανε από Χίτλερ Μονάρχη!


 5/8/2021

Ο Γάλλος καλλιτέχνης Michel-Ange Flori δεν φοβήθηκε τον πρόεδρο Μακρόν κι έτσι βρίσκεται αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη, αφού ο Μακρόν κατέθεσε μήνυση εναντίον του.

Στην μήνυση οδηγήθηκε ο Μακρόν, επειδή ο καλλιτέχνης που παίρνει μέρος στις διαμαρτυρίες κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και του πιστοποιητικού υγείας, τον είχε παρουσιάσει σε αφίσα του ως Χίτλερ. 

Τώρα, δημιούργησε αφίσα με τον Μακρόν ως Μονάρχη, και τον ονόμασε Μακόν ο 1ος.

Την αφίσα δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο facebook, σημειώνοντας: Ο ασήμαντος Μακόν ο 1ος βλέποντας να πλησιάζει το τέλος της βασιλείας του και μην έχοντας κανέναν άλλο τρόπο για να αντιμετωπίσει τον χαοτικό αποπροσανατολισμό της μοίρας του, ένα μόνο μπορεί να κάνει, να εκδικηθεί καταδιώκοντας για βλασφημία έναν από τους υπηκόους του. (Πηγή:rt france)

Michel-Ange Flori, contre qui Emmanuel Macron a déposé plainte après que celui-ci l'a grimé en Adolf Hitler, a dans un nouveau montage affiché une image du chef de l'Etat déguisé en monarque, rebaptisé «Macon 1er».

En savoir plus sur RT France : https://francais.rt.com/france/89274-macon-1er-apres-avoir-grime-hitler-afficheur-varois-travestit-ma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου