Νομπελίστας γιατρός Montagnier: Να σταματήσει ο μαζικός εμβολιασμός, είναι στρατηγικό λάθος!

 
8/8/2021

Ο νομπελίστας γιατρός-ιολόγος Luc Montagnier κάνει έκκληση προς τους κυβερνήτες να σταματήσουν άμεσα τον μαζικό εμβολιασμό, γιατί αυτός είναι στρατηγικό λάθος! Επιδεινώνει την κατάσταση και την εξάπλωση του κορωνα-ιού!

Ο επιστήμονας στην συνέντευξη που έδωσε στην γαλλική FranceSoir, τονίζει μεταξύ άλλων ότι αυτοί που επιτρέπουν και ενθαρρύνουν τις μαζικές εκστρατείες εμβολιασμού με νέους τύπους εμβολίων, κάνουν σοβαρότατο λάθος και εξηγεί τους λόγους. 

Αυτά τα εμβόλια φέρουν ένα μέρος του RNA του κωδικοποιημένου ιού για την πρωτεΐνη της επιφάνειάς του επιτρέποντας την προσκόλλησή της στα κύτταρα-στόχους. Οι κατασκευαστές αυτών των εμβολίων αφελώς πίστεψαν και έκαναν και τους άλλους να πιστέψουν ότι οι οργανισμοί που εγχύθηκαν θα είχαν ισχυρή απόκριση αντισωμάτων εξουδετερώνοντας αυτήν την επιφανειακή πρωτεΐνη και έτσι θα μπορούσαν να αποτρέψουν την μετάδοση του ιού. 

Ωστόσο τα γεγονότα διαψεύδουν αυτήν την ελπίδα: Τα εμβόλια Pfizer, Moderna, Astra Zeneca δεν εμποδίζουν την μετάδοση του ιού από άτομο σε άτομο και οι εμβολιασμένοι είναι επίσης μεταδότες του ιού όσο και οι ανεμβολίαστοι. 

Συμπερασματικά, όπως τονίζει ο νομπελίστας γιατρός, η ελπίδα μιας "συλλογικής ανοσίας" από την αύξηση του αριθμού των εμβολιασμένων, είναι εντελώς μάταιη. 

Να σημειωθεί ότι σε παλαιότερες συνεντεύξεις του, ο Luc Montagnier είχε τονίσει ότι τα εμβόλια είναι σε πειραματικό στάδιο και ότι μπορεί να αποβούν μοιραία για την ανθρώπινη υγεία μελλοντικά. Επίσης υποστηρίζει ότι ο κορωνα-ιός (covid-19) που ταλανίζει ολόκληρο τον κόσμο, είναι κατασκευασμένος από τον άνθρωπο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου