Ο Μητσοτάκης χαρακτηρίζει την παράνομη εισβολή αλλοδαπών στην Ελλάδα ως διαφορετικό φωτισμό των συνόρων μας!

27/9/2021

Δεν είναι πρωταπριλιάτικος λόγος, είναι χθεσινή εκφρασμένη γραπτώς άποψη του πρωθυπουργού Μητσοτάκη ότι το Μεταναστευτικό, δηλαδή η παράνομη εισβολή αλλοδαπών στην πατρίδα μας, φωτίζει διαφορετικά τα σύνορα της πατρίδας μας και κατά συνέπεια οφείλουμε να έχουμε ανοιχτό προοδευτικό μυαλό!!!

Επικίνδυνα λάθη του πρωθυπουργού Μητσοτάκη που αναδεικνύονται σε όλο τους το μεγαλείο σε πρόσφατο άρθρο του. Πρόκειται για επικοινωνιακά κόλπα κι άθελα εκτοξευμένες σκέψεις ή για συνειδητές σκέψεις που οδηγούν αναπόφευκτα σε πράξεις επιζήμιες των εθνικών μας συμφερόντων;;;

Υποστηρίζει και γράφει ότι κανείς δεν κρατά το μονοπώλιο στις ιδέες, στην αλήθεια, στην κοινωνική ευαισθησία, στην ηθική και στον πατριωτισμό. Γιατί μπορεί ο δρόμος να είναι η δημιουργική αντιπαράθεση, η διαφωνία ή ακόμη και η σύγκρουση. Προορισμός, ωστόσο, πρέπει να είναι πάντοτε ο συμβιβασμός και η σύνθεση. Με απόλυτο σεβασμό στη διαφορετική άποψη. Αλλά χωρίς την παραμικρή παραχώρηση στον διχαστικό και μισαλλόδοξο λόγο.       

Λάθος κύριε Μητσοτάκη! Εγκληματικό λάθος! Ο πατριωτισμός είναι μονόδρομος! Δεν μπορείς να συμβιβάζεσαι με απόψεις που πλήττουν καίρια την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας ούτε να λες ότι είναι μισαλλόδοξος λόγος η υπεράσπιση των δικαίων της πατρίδας μας. Τρανταχτό παράδειγμα πρόσφατης εγκληματικής πράξης εις βάρος της πατρίδας, είναι η υπογραφή από τον πολιτικό σας αντίπαλο της ψευδοσυμφωνίας των Πρεσπών. Οφείλεις ως πρωθυπουργός να την ακυρώσεις, και όχι να την σεβαστείς απόλυτα, χάριν ενός θεωρητικού προοδευτικού ροζ σύννεφου που κυριαρχεί στο ανοιχτό, καθώς λες, μυαλό σου. Η δικαίωση της Μακεδονίας μας απαιτεί τον απόλυτο σεβασμό σου! 

Γράφεις μεταξύ άλλων: Πιστεύω, επίσης, σε μια ανοιχτή κοινωνία, όπου γεφυρώνεται η ατομική ελευθερία με τη συλλογική ευημερία. η ξεχωριστή προσωπικότητα κάθε πολίτη να μη χάνεται σε γενικόλογες έννοιες, όπως «λαός». Στο επίκεντρο να βρίσκεται ο ίδιος, έχοντας ίσες ευκαιρίες με τον δίπλα του. Χωρίς διακρίσεις με βάση την καταγωγή, το φύλο ή τις επιλογές του.

 Τι το κακό έχει η έννοια λαός; Λαός είμαστε εμείς οι Έλληνες! Όλοι ξέρουμε ότι δεν έχουμε ίσες ευκαιρίες, αν δεν ανήκουμε σε κόμμα, στο δικό σας, στου Τσίπρα ή στων άλλων της Βουλής. Κοροϊδευόμαστε αναμεταξύ μας; Προφανώς, εννοείς ότι αυτός που μπαίνει παράνομα στην χώρα μας θα έχει ίδια δικαιώματα με τον ελληνικό λαό που απαξιώνεις ως έννοια και όχι μόνο. 

Επίσης γράφεις σ΄ αυτό το περισπούδαστο άρθρο σου σε ειδικό ένθετο της εφημερίδας Κεφάλαιο (με χθεσινή ημερομηνία το δημοσίευσες και στην σελίδα σου ως πρωθυπουργός): Σε έναν κόσμο που αλλάζει, πάντως, μία αξία παραμένει ακλόνητη: ο πατριωτισμός. Η αγάπη για την πατρίδα και η σταθερή προσήλωση στην υπεράσπισή της. Μακριά, ωστόσο, από ρητορείες και εύκολα συνθήματα. Και με πυξίδα τον ρεαλισμό και τον συνδυασμό της ενεργητικής διπλωματίας με την αμυντική θωράκιση. Γιατί όπως, ακριβώς, νέες συνθήκες σαν το Μεταναστευτικό φωτίζουν, σήμερα, διαφορετικά τη σημασία των συνόρων, έτσι και οι διακρατικές συμμαχίες αποκτούν νέα βαρύτητα, τώρα, στις γεωστρατηγικές εξελίξεις στον παγκόσμιο χάρτη.

Ως πρωθυπουργός της χώρας, Μητσοτάκη, οφείλεις να είσαι πατριώτης χωρίς αλλά και μεν και δε! Ο πατριωτισμός είναι δύσκολο έργο στην έμπρακτη εφαρμογή του και μάλιστα από πολιτικούς. Δυστυχώς, με την επόμενη φράση σου ακυρώνεις μόνος σου τον πατριωτισμό σου: Το μεταναστευτικό φωτίζει διαφορετικά τη σημασία των συνόρων;;;  

Τα σύνορα, πρωθυπουργέ της Ελλάδας, Μητσοτάκη, δεν φωτίζονται διαφορετικά από την παράνομη εισβολή στην πατρίδα μας ατελείωτων αλλοδαπών με τις ευλογίες των λαθροδιακινητών! Είναι άκρως επικίνδυνη αυτή η τοποθέτησή σου! Τα σύνορά μας παραβιάζονται κατάφωρα από λαθραίους αλλοδαπούς και ξενοκίνητα συμφέροντα και οφείλετε, εσύ και όλοι της Βουλής, να τα προστατεύσετε και όχι να τα... διευρύνετε αναλόγως των προσωπικών σας συμφερόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου