Ο μαύρος Σεπτέμβρης του Ελληνισμού: Δολοφονία του άχραντου κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια!


26/9/2021

Καταραμένος μήνας, μαύρος ο Σεπτέμβρης. Όταν το ημερολόγιο έδειχνε 27, χαράματα ήταν, το 1831, δολοφονήθηκε ο άχραντος Κυβερνήτης του Ελληνισμού, ο Ιωάννης Καποδίστριας! Το σύστημα της εποχής, και οι απόγονοι του που φτάνουν μέχρι τις ημέρες μας στον 21ο αιώνα, υποστήριζε, και υποστηρίζει, ότι δολοφονήθηκε από τους Μαυρομιχαλαίους. Ωστόσο, υπάρχει και η φωνή ανθρώπων έξω από το διεφθαρμένο σύστημα που υποστηρίζει ότι δεν ήταν οι Μαυρομιχαλαίοι οι δολοφόνοι του Ιωάννη Καποδίστρια. 

Αξίζει, αν θέλουμε να υπηρετούμε την αλήθεια, να παρατεθεί αυτή η άλλη, η μη συμβατική άποψη, που ρίχνει ξεχωριστό φως στην αποτρόπαια πράξη της δολοφονίας του Ανδρός που θα μπορούσε να αναγεννήσει το Βυζάντιο και τον Ελληνισμό! 

Ποιοι, τελικά, σκότωσαν τον Ιωάννη Καποδίστρια;

Αυτοί που κατονομάζει η συμβατική ιστορία; Οι Μαυρομιχαλαίοι;

Μήπως η μη συμβατική άποψη για την δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια ρίξει φως στην κακή πορεία της Ελλάδος μετά τον θάνατό του; Μήπως αν είχαν τιμωρηθεί οι πραγματικοί ένοχοι της αποτρόπαιης πράξης, η Ελλάδα θα είχε προχωρήσει καθαρή και απαστράπτουσα στο μέλλον, δημιουργώντας εκ νέου απαράμιλλες σελίδες ιστορίας;

Ένας από αυτούς τους ξεχωριστούς Έλληνες, που αφιέρωσε όχι απλά και μόνο τον πολύτιμο χρόνο του, αλλά ολόκληρη την ζωή του, ερευνώντας και παλεύοντας ακούραστα, ώστε να λάμψει η αλήθεια για την δολοφονία του Καποδίστρια, ήταν ο Δημήτριος Ν. Κοκκινάκης (Γυθεάτης). Ταξίαρχος ΠΑ ε.α., ιστορικός-πολιτικός αναλυτής και συγγραφέας, ερεύνησε διεξοδικά τα γεγονότα της δολοφονίας και όλα τα στοιχεία τα κατέγραψε σε ένα ογκώδες βιβλίο με τίτλο: Ποιοι δολοφόνησαν τον Καποδίστρια; Αθώοι οι Μαυρομιχαλαίοι – Δεν «κτύπησαν» αυτοί.

Ο συγγραφέας θέτει ευθύς εξαρχής τον προβληματισμό, αν τον Καποδίστρια τον χτύπησαν κάποιοι, άγνωστοι μέχρι τώρα ή οι Μαυρομιχαλαίοι. Και τονίζει ότι

            «εάν οι φυσικοί αυτουργοί ήσαν οι Μαυρομιχαλαίοι, πρέπει να τους εντάξωμεν, με βάση τα κίνητρα ενεργείας, εις μίαν των κατωτέρω κατηγοριών:

   α. Έδρασαν από μόνοι των, λόγω ευθιξίας (χωρίς την εντολήν

        της «Πατριάς»).

   β. Έδρασαν μετά από εντολήν της Οικογενείας (Πατριάς), διά

       λόγους «δικιωμού».

   γ. Έδρασαν ως εντολοδόχοι, πολιτικής συνωμοσίας στην οποίαν

       συμμετείχον ως ενεργά, ισότιμα μέλη. (Πράγμα, όμως, που 

        μπορούσε να γίνη, ΜΟΝΟΝ με σύμφωνον γνώμην της

        Πατριάς).

   δ. Έδρασαν ως εντολοδόχοι, με την ιδιότητα των πληρωμένων

       δολοφόνων (αδύνατος η συγκατάθεσις της Πατριάς).

            ε. Έδρασαν αφ΄ εαυτών, νομίζοντες πως προσέφεραν υπηρεσίαν

                εις την Πατρίδα (ΜΟΝΟΝ με συγκατάθεσιν της Πατριάς)».

 

            Σε καμία από αυτές τις κατηγορίες δεν μπορούν να ενταχθούν οι Μαυρομιχαλαίοι, που δεν θα δολοφονούσαν τον Καποδίστρια χωρίς την συγκατάθεση της οικογενείας τους. Μια οικογένεια που δεν θα συναινούσε, για κανέναν λόγο, σε αυτή την δολοφονία.

            «Ειδικώς ο Γεώργιος, ο οποίος είχε διατελέσει και Πρωθυπουργός, εγνώριζεν άριστα τας συνεπείας τέτοιας ενεργείας και θα ήτο ως να έπτυεν επί των τάφων των δεκάδων θυσιασμέντων εις τον βωμόν της Πατρίδος, μελών της οικογενείας του.

            Επίσης, εγνώριζεν πως ο Καποδίστριας ήτο ο εκλεκτός του Πατρός του και κατά συνέπειαν, χωρίς την έγκρισιν του Πετρόμπεη, ουδέ βλέφαρον θα κινούσε κατ΄ αυτού (και διά τον Κωνσταντίνον ίσχυον τα αυτά)».

            Ούτε είναι δυνατόν οι Μαυρομιχαλαίοι να δολοφόνησαν τον Ιωάννη για να εισπράξουν κάποια αμοιβή! Εξάλλου, ακόμα και το ίδιο το δικαστήριο δεν τόλμησε να εκφράσει καν μια παρόμοια υποψία.

            Η συμβατική άποψη της ιστορίας που έχει καταδικάσει τους Μαυρομιχαλαίους, προφανώς θεωρεί ότι αυτοί ήταν χαμηλής νοημοσύνης. Αφού διέπραξαν την δολοφονία χωρίς καμία προφύλαξη! Φορούσαν τα γνωστά ρούχα τους, άρα ήταν αναγνωρίσιμοι, είχαν αγοράσει όπλα φανερά, είχαν ήδη απειλήσει τον Κυβερνήτη… Δηλαδή, ήθελαν να τον σκοτώσουν, και ταυτοχρόνως ήθελαν να ξέρει όλος ο κόσμος ότι αυτοί ήταν οι δολοφόνοι! Αυτό, είναι παράλογο!

            Επίσης, θα μπορούσαν να δώσουν λίγα χρήματα σε κάποιους για να διαπράξουν την δολοφονία, χωρίς να φανούν ποτέ αυτοί ως δολοφόνοι. Γιατί να χαρακτηριστούν ως δολοφόνοι του Καποδίστρια και να χάσουν και την τιμή και την ζωή τους; Δεν ήταν τόσο ανόητοι, όσο τους προβάλλει η συμβατική ιστορία, ώστε να πιστεύουν ότι μετά την δολοφονία θα συνέχιζαν να ζουν και να απολαμβάνουν τα όποια προνόμια τους! 

Απόσπασμα από το βιβλίο: ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ - Ο άχραντος Κυβερνήτης της Ελλάδος

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην δολοφονία του Πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας, του Ιωάννη Καποδίστρια, έπαιξαν οι  Άγγλοι. Και φυσικά οι μεγάλες δυνάμεις της εποχής, π.χ. Ρώσοι και Γάλλοι, δεν είχαν καμία διάθεση να ξεμπροστιάσουν τους Άγγλους. Καμία μεγάλη δύναμη δεν ήθελε η Ελλάδα να ελευθερωθεί, μια και η Τουρκία στην παρακμή της οθωμανικής της κυριαρχίας εξυπηρετούσε καλύτερα τα γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα της κάθε δύναμης ξεχωριστά. Όπως ακριβώς γίνεται και σήμερα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου