Λέκτορας Νομικής Zambrano: Το πιστοποιητικό υγείας είναι εξωδικαστικό μέσο κοινωνικής απενεργοποίησης του ανθρώπου!


26/9/2021

Λέκτορας Νομικής Guillaume Zambrano: Το πιστοποιητικό υγείας είναι ένα εξωδικαστικό μέσο που χρησιμοποιείται για την κοινωνική απενεργοποίηση των ανθρώπων! 

Σύμφωνα με τον καθηγητή Zambrano, το πιστοποιητικό υγείας παραβιάζει ξεκάθαρα τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, και, επίσης, αποτελεί έναν τρόπο εξωδικαστικής ποινής! Αν επικρατήσει η επιβολή αυτού του μέσου (δηλαδή του πιστοποιητικού υγείας, δηλαδή του πιστοποιητικού νόσησης και εμβολιασμού), αυτό σημαίνει ότι νομιμοποιείται η παραβίαση της φυσικής ακεραιότητας των ανθρώπων, και επίσης νομιμοποιείται και η στέρηση της εξόδου και της ελεύθερης διακίνησης. 

Ο Guillaume Zambrano δεν είναι ένας τυχαίος πολίτης που εκφράζει την αγωνία του για το μέλλον των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά είναι λέκτορας ιδιωτικού δικαίου στo πανεπιστήμιο της μεγάλης γαλλικής πόλης Νιμ. Έχει ήδη καταθέσει συλλογική αίτηση ακύρωσης του πιστοποιητικού υγείας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. 

Εν τω μεταξύ, στην Ελλάδα οι νομικοί πλέουν αντάμα με τις κυβερνητικές αποφάσεις, σαν να είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα ασήμαντα και ανάξια λόγου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου