Οι μικροί "Μακεδόνες" της "Μακεδονικής" ορθόδοξης εκκλησίας! Το αίσχος συνεχίζεται!

26/9/2021

Και "Μακεδονική" εκκλησία έφτιαξαν οι Σκοπιανοί στην Ευρώπη, με τους μικρούς "Μακεδόνες" έτοιμους να κοινωνικοποιηθούν και ως τέτοιοι να παραμείνουν στην μελλοντική ιστορία της ανθρωπότητας.

Ενώ ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας συνεχίζουν μετά μανίας να υποστηρίζουν την ψευδο-συμφωνία των Πρεσπών, οι Σκοπιανοί ακάθεκτοι την έχουν ξεσχισμένη και παντού εμφανίζονται ως "Μακεδόνες" προς μεγάλη βέβαια τέρψη του Ζάεφ! 

"Μακεδονική" ορθόδοξη εκκλησία λοιπόν στην Ιταλία που δεν αρκείται σε θρησκευτικά θέματα, αλλά οργανώνει και αθλητικές εκδηλώσεις και αγώνες, ώστε τα παιδιά που λαμβάνουν μέρος να εμπεδώσουν καλά πως είναι "Μακεδόνες". 

Όπως αναφέρεται στην σελίδα newsbreak, η "Μακεδονική" ορθόδοξη εκκλησία Άγιος Απόστολος Βαρθολομαίος και Άγιος Πρόχορος Πχίνσκι, για πρώτη φορά φέτος διοργανώνει και ποδοσφαιρικές προπονήσεις και άλλες αθλητικές δραστηριότητες για παιδιά από 4 έως 15 ετών. Διαθέτει μάλιστα και αθλητικό κέντρο στην Piacenza, στην οδό San Sepolcro no 15! Για να κοινωνικοποιήσουν τα παιδιά των "Μακεδόνων", όπως ισχυρίζεται το εκκλησιαστικό συμβούλιο της... "Μακεδονικής" εκκλησίας στην Ιταλία!

Οι άσπονδοι φίλοι μας οι Ιταλοί τους χαιρέτησαν και τους άφησαν να δρουςν ως "Μακεδόνες"! Αίσχος! 

Να σημειωθεί, επίσης, ότι η δική μας σελίδα που αναδεικνύει το γεγονός (και μπράβο της), κατά έναν περίεργο λόγο συχνά πυκνά δημοσιεύει άρθρα υπέρ του Προκόπη Παυλόπουλου, του τότε προέδρου που έβαλε την τελευταία και κρίσιμη υπογραφή στην ψευδο-συμφωνία των Πρεσπών. Κι αυτό, είναι αίσχος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου