Ο Φλώρος που εκπαιδεύει Σκοπιανούς στρατιώτες ως "Βόρεια Μακεδονία" δηλώνει περήφανος!


 30/9/2021

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος με μεγάλη περηφάνια έγραψε πριν λίγες ώρες, αναφορικά με την άσκηση Παρμενίων: Σοκ και δέος, βρέχει σίδερο και ατσάλι στο φρούριο Έβρος. Οι ΕΔ με δύναμη και αποφασιστικότητα "προβάρουν" σκηνές Αποτροπής "κλείνοντας την αυλαία" σε κάθε πρόκληση. 

Από την εποχή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σήμερα την εποχή κυβέρνησης ΝΔ, όλα πάνε κατά διαόλου στην πατρίδα μας, όπως λέει ο λαός! 

Γιατί ακριβώς περηφανεύεται ο Φλώρος;;; Στην φωτογραφία φαίνεται η "άψογη συνεργασία", μέσα στα πλαίσια του ΝΑΤΟ, της Ελλάδας με τα Σκόπια, τα οποία και η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποκαλεί "Βόρεια Μακεδονία". Η φωτογραφία αφορά την εκπαίδευση στρατιωτών των Σκοπίων από το δικό μας ΓΕΕΘΑ και από τον περήφανο Φλώρο! 

Από πέρυσι (χρόνος της φωτογραφίας) μέχρι φέτος, έχουν ενισχυθεί ακόμα παραπέρα οι σχέσεις του ΓΕΕΘΑ του Φλώρου με τους Σκοπιανούς!

Είμαστε για κλάματα, αν περηφανευόμαστε με τόσο μα τόσο κούφια λόγια.  

Πού βρέχει σίδερο και ατσάλι; Από τον Έβρο μας, συχνά πυκνά μπαίνουν παράνομα αλλοδαποί. Στην Μακεδονία μας κατεβαίνουν συχνά πυκνά Σκοπιανοί ως "Μακεδόνες" , ο Ζάεφ μιλά ανελλιπώς για "Μακεδονία" και εμείς πανηγυρίζουμε γιατί εκπαιδεύουμε τους Σκοπιανούς. Στο τέλος θα μας πάρουν και τα σώβρακα, λέει ο λαός μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου