Τρικούβερτες χαρούλες! Και οι δύο ζουν τον μύθο τους!


 7/9/2021

Η Πόπη Τσαπανίδου χαμογελάει πλατιά. Πλατιά χαμογελάει και ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Τρικούβερτες χαρούλες, λες και ζουν και οι δύο τον μύθο τους, έκαστος για τους δικούς του λόγους! Μπορεί ο Τσίπρας να μίλησε για τον όμορφο μύθο μέσα στον οποίο ζει  ο Μητσοτάκης, ωστόσο,

ο καθένας από δαύτους στον πολιτικό και στον δημοσιογραφικό χώρο ζει τον δικό του μύθο, απολύτως μακριά από τον κακάσχημο μύθο που ζει ο Έλληνας, και μάλιστα ο πατριώτης Έλληνας. 

Χαμογελάει η Πόπη, που παίρνει για το κανάλι της (Open) συνέντευξη από τον Αλέξη. Ναι, αλλά η Πόπη είναι από την Θεσσαλονίκη, που βρίσκεται στην Μακεδονία, της οποίας το όνομα το έδωσε αναίτια ο Αλέξης στον φίλο του τον Ζάεφ. Η Πόπη το ξεχνάει αυτό, διότι στον μύθο της δεν χωράει το έθνος. 

Τι άλλο της είπε ο Αλέξης; Ότι ο ελληνικός λαός ζει την άσχημη αλήθεια του. Ότι οφείλουμε να έχουμε σχέδιο για να σταματήσουμε αυτή την τρομακτική άμβλυνση των ανισοτήτων και τη διάρρηξη της κοινωνικής συνοχής. 

Μάλιστα, Αλέξη. Το γεγονός ότι έδρασες αντεθνικά και διασπαστικά και εγκληματικά εις βάρος όχι μόνο της Μακεδονίας, αλλά και ολόκληρου του ελληνικού έθνους, κατοχυρώνοντας την "μακεδονική" υπόσταση των Σκοπιανών, αυτό το γεγονός δεν έχει πια για σένα σημασία. Ούτε για την Πόπη. Και βέβαια ούτε για τον συνεχιστή σου, τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Ζείτε όλοι τον μύθο σας, βουτηγμένοι στα λεφτά, στην εξουσία, στην ατιμωρησία. Καθίσατε στου ακαταδίωκτου τις πολυθρόνες, και δεν σας νοιάζει ΤΙΠΟΤΑ! Ο δικός σας μύθος, ο δικός μας ΕΦΙΑΛΤΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου