Παντού καλεσμένος ο Προκόπιος που ατίμασε το έθνος, υπογράφοντας το ΦΕΚ για την Μακεδονία μας!

 7/9/2021

Προκόπιος Παυλόπουλος, είναι γόης; Είναι οι τίτλοι του και οι βαρύγδουπες λέξεις του που καθηλώνουν το ακροατήριο του; Με ποιο κριτήριο καλείται αδιαλείπτως να δίνει λόγους για το έθνος μας; Έτσι, λοιπόν, προσφάτως ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας και επίτιμος καθηγητής της νομικής σχολής του εθνικού και καποδιστριακού πανεπιστημιού Αθηνών, ο Προκόπιος Παυλόπουλος

μίλησε στην Επετειακή Εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας για την συμπλήρωση 200 χρόνων από την Εθνεγερσία του 1821. 

Το θέμα του ήταν: Η δημιουργία του Νεότερου Ελληνικού Κράτους και οι διεθνείς επιπτώσεις της. 

Πολλά και διάφορα είπε, βαρυσήμαντα και βαρύγδουπα και επιμελώς χτενισμένα συντακτικά και νοηματικά, καταχειροκροτήθηκε και φυσικά ο λόγος του αναδημοσιεύτηκε σε εφημερίδες και ιστοσελίδες. 

Είναι αδύνατο να συλλάβει η πατριωτική λογική μας το μέγεθος του εγκλήματος που μέχρι σήμερα διαπράττεται από την εσπευσμένη υπογραφή του Προκόπιου Παυλόπουλου στο ΦΕΚ, βάσει της οποίας μπήκε σε ισχύ η προδοσία της Μακεδονίας μας, προδοσία που διέπραξε η κυβέρνηση του Τσίπρα και ολοκλήρωσε με επιτυχία ο Προκόπιος. 

Αντί να τιμωρηθούν οι ένοχοι που έδωσαν το όνομα της Μακεδονίας μας σε σλάβους, αντί να περιθωριοποιηθούν και να κρύβονται, αυτοί τριγυρνούν σε όλην την χώρα περήφανοι και τυγχάνουν μεγάλης αναγνωρίσεως και τιμών και χρημάτων. 

Ο Προκόπιος Παυλόπουλος έδρασε εις βάρος του ιστορικού μας έθνους, όπως ακριβώς την εποχή της Επανάστασης ο Κωλέττης.Ούτε αυτός είχε τιμωρηθεί, αντίθετα, μέχρι και σήμερα υπάρχουν δρόμοι με το όνομά του! 

Ας το ξέρουν όμως ο Προκόπιος και η μεγάλη αυλή του, η υπογραφή του στο ΦΕΚ δεν θα ξεθωριάσει με τον χρόνο! Εξάλλου, ανά τους αιώνες, η Μακεδονία μας πάντα γεννά έναν Παύλο Μελά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου