Πρωθυπουργός Μητσοτάκης: Η μετανάστευση θα μας σώσει! Τα εύγε του στην Αγγελοπούλου!

 

19/10/2021

Τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού Μητσοτάκη στην Αγγελοπούλου που τιμά τον Αλή πασά και η αγάπη του προς τα οργανωμένα μεταναστευτικά ρεύματα που θα μας σώσουν!

Ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης έδωσε πολλά συγχαρητήρια στην πρόεδρο της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" Αγγελοπούλου για την δουλειά που έκανε, ώστε να αναδειχθεί η Επανάσταση του 1821. Να θυμίσουμε ότι αυτή η πρόεδρος τιμά αυτές τις ημέρες τον Αλή πασά στα Ιωάννινα, ως εξέχουσα προσωπικότητα! Τέτοια είναι η προσφορά της!

Τα πρωθυπουργικά συγχαρητήρια δόθηκαν στην εναρκτήρια εκδήλωση του forum που διοργανώνει η πρόεδρος με θέμα "Η Ελλάδα του 2040". Εκεί μίλησε ο Κ. Μητσοτάκης, στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής. Είπε πολλά και διάφορα περισπούδαστα. Εκείνο όμως που μας τρομοκρατεί είναι ο λόγος του για το θέμα της συρρίκνωσης του ελληνικού πληθυσμού και τον πρωταγωνιστικό ρόλο της μετανάστευσης!

 Είπε ο Κ. Μητσοτάκης ότι η μεγάλη πρόκληση για όλους είναι  το δημογραφικό. Επικαλέστηκε μάλιστα και μία μελέτη. Και δήλωσε:

"Συρρικνωνόμαστε, το ξέρουμε. Το πόσο, θα μας το δείξει η απογραφή. Είχαμε μία συζήτηση στην Ολομέλεια πριν από λίγο για τα στατιστικά στοιχεία των εμβολιασμών, όπου ο παρονομαστής είναι η απογραφή του '11, για να υπολογίζουμε τα ποσοστά. Εικάζω ότι είμαστε λιγότεροι απ' όσοι έδειξε η απογραφή του '11". 

Πώς θα αντιμετωπιστεί η συρρίκνωση του ελληνικού πληθυσμού; Όχι με μέτρα που στηρίζουν την ελληνική οικογένεια, όχι με οικονομική ενίσχυση ώστε τα νέα ζευγάρια να αποκτούν περισσότερα παιδιά, ω όχι! 

Το πρόβλημα κατά τον Κ. Μητσοτάκη θα αντιμετωπιστεί με την οργανωμένη μετανάστευση!

Η οργανωμένη μετανάστευση, η καλά σχεδιασμένη μετανάστευση θα είναι ένα συμπληρωματικό όπλο για να μπορέσουμε  να αντιμετωπίσουμε στρεβλώσεις που θα παρουσιαστούν με μαθηματική βεβαιότητα στην αγορά εργασίας. 

Αφού δεν θα υπάρχουν Ελληνόπουλα επιστήμονες στο μέλλον, θα φέρουμε μετανάστες, να γεννούν αυτοί και να καταλαμβάνουν σημαντικές ποιοτικές θέσεις εργασίας. 

Το γεγονός ότι από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και μέχρι σήμερα με κυβέρνηση ΝΔ οι νέοι Έλληνες επιστήμονες έχουν φύγει και συνεχίζουν να φεύγουν στο εξωτερικό, φυσικά, δεν σχολιάστηκε από τον πρωθυπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου