Αναζητούνται ωοκύτταρα και σπέρματα μεταναστών, προς αντικατάσταση του πληθυσμού!

                                                                            (Πηγή:Pixlr)

 22/10/2021

Επίσημη διαφημιστική εκστρατεία κρατικής βιοιατρικής υπηρεσίας: Αναζητούνται δότες, άνδρες και γυναίκες, μετανάστες για να λάβουν μέρος σε πειράματα! Λίγα ωοκύτταρα εδώ, λίγα σπέρματα εκεί και ιδού, η αντικατάσταση ενός πληθυσμού έχει ξεκινήσει!

Η αριστερά και ο Μακρόν δεν σταματούν να επαναλαμβάνουν ότι αυτό δεν είναι αλήθεια (γίνεται χαμός στην Γαλλία γι΄ αυτό το θέμα), αλλά θεωρία συνωμοσίας. 

Ωστόσο, υπάρχει πλέον η επιστημονική απόδειξη ότι, πραγματικά και ξεκάθαρα, έχει ξεκινήσει η μεγάλη αντικατάσταση του πληθυσμού. Ξεκίνησε μάλιστα με τρόπο μεθοδικό και συστηματικό από το ίδιο το κράτος.

Απόδειξη αποτελεί η αποκαλυπτική πληροφορία της εφημερίδας Le Parisien: Για να αντιμετωπιστεί η μείωση του πληθυσμού, η υπεύθυνη βιοιατρική υπηρεσία της χώρας ξεκίνησε την Πέμπτη (χθες) μια μεγάλη εκστρατεία συλλογής ωοκυττάρων και σπερμάτων. Αναζητούνται κατά προτεραιότητα νέοι δότες, άνδρες και γυναίκες, μετανάστες (από διάφορες χώρες).

 Σύμφωνα με την γαλλική σελίδα fl24.net, το γαλλικό κράτος αποφάσισε να τροποποιήσει την σύνθεση του γαλλικού λαού... γενετικά! Πρόκειται για μια ρατσιστική πολιτική, μόνο που αυτή την φορά το σύνθημα είναι όχι στον ρατσισμό!

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο σύμμαχος του Γάλλου προέδρου Μακρόν, ο Έλληνας πρωθυπουργός Μητσοτάκης δήλωσε ότι θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα την συρρίκνωση του ελληνικού πληθυσμού με μετανάστες! 

Ο εφιάλτης, όπως δείχνει η πραγματικότητα, δεν είναι η πανδημία. Αυτή ήταν μόνο η αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου