Φτιασιδωμένη σαν πόρνη η σύγχρονη ιστορία


28/10/2021

Πασαλειμμένη με φτιασίδια σαν πόρνη αλλοτινής εποχής η σύγχρονη ελληνική ιστορία. 

Οι πρωταγωνιστές της, από την Βουλή, την Προεδρία, την Εκκλησία, τα ΜΜΕ, είναι στην πραγματικότητα αρνητές του Κωνσταντίνου Κατσίφα που έπεσε ηρωικά μαχόμενος για την Σημαία μας από αλβανικό βόλι σαν σήμερα το 2018 . Κάνουν σαν να μην υπήρξε ποτέ το παλικάρι. 

Είναι αρνητές της Βορείου Ηπείρου, εκεί που πολέμησαν οι παππούδες μας. Άλλοι άφησαν εκεί τα ιερά οστά τους, άλλοι κατάφεραν να γυρίσουν πίσω σκελετωμένοι και γεμάτοι ψείρες. Οι λατρεμένοι στίχοι Έχω μια αδελφή, κουκλίτσα αληθινή, την λένε Βόρειο Ήπειρο την αγαπώ πολύ, είναι εδώ και δεκαετίες ρατσιστικοί για το διεφθαρμένο σύστημα κι έχουν εξαλειφθεί από την ελληνική κοινωνία. 

Είναι αρνητές της Μακεδονίας μας, για την Λευτεριά της οποίας χύθηκε ποτάμια το αίμα των Ελλήνων. Αυτοί που πρόδωσαν την Μακεδονία μας, υπογράφοντας ή ακολούθως τιμώντας την ψευδο-συμφωνία των Πρεσπών, στέκονται στις εξέδρες και μιλούν για το έθνος! 

Όταν ακούω από το στόμα τους την λέξη έθνος, με πνίγει η ντροπή! Η Μακεδονία δεν είναι έθνος μας; 

Αυτή που υποδέχθηκε τον Σκοπιανό πρόεδρο ως "Βορειομακεδόνα" προχθές, σήμερα έλαβε τιμητικά την Γαλανόλευκη. Και έσπασε η φωνή της από συγκίνηση, διηγήθηκαν τα ΜΜΕ. 

Αλήθεια τώρα; Η Μακεδονία δεν είναι έθνος μας; Ποδοπάτησε την ιστορία και το όνομα της Μακεδονίας μας, και δεν είναι πια άξια να τιμά την Ελλάδα μας. 

Οι στίχοι Μακεδονία ξακουστή, του Αλεξάνδρου η χώρα, κάνουν τα σωθικά των αρνητών να βράζουν, γιατί αυτοί οι στίχοι κονταροχτυπιούνται με τα προσωπικά τους συμφέροντα. Είναι στίχοι προς εξαφάνιση από την ελληνική κοινωνία, γιατί, για τους αρνητές της Μακεδονίας μας είναι ρατσιστικοί. 

Φτιασιδωμένη πόρνη αλλοτινών εποχών, η σύγχρονη ιστορία μας. Οι πρωταγωνιστές που την γράφουν, με παραμορφωτικούς καθρέφτες στολίζονται τα πρωινά πριν βγουν από το σπίτι τους για να πάνε στην Προεδρία, στην Βουλή, στην Εκκλησία, στα ΜΜΕ. 

Θαυμάζουν τους εαυτούς τους ως πανέμορφους και παντοδύναμους, ενώ είναι καταπατητές της ένδοξης ελληνικής ιστορίας με ψυχές ανάξιες να ανταπεξέλθουν στα ηρωικά προστάγματα του μοναδικού Γένους μας. 

Και υπάρχει και χειρότερο: Ένας δεν βρέθηκε από τις Ένοπλες Δυνάμεις μας να πει Ζήτω η Μακεδονία που είναι Ελλάδα! Κι ας τον έδιωχναν μετά. 

Αλλά γιατί να πράξει έτσι; Αφού μεθαύριο θα πάει να βοηθήσει τους Σκοπιανούς ως "Βόρεια Μακεδονία". 

Γιατί νοιώσαμε περήφανοι σήμερα με την παρέλαση; Γ ι α τ ί; 

Νίκη Μάρκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου