Όσα ξέρουμε για πατρίδα και ιδανικά, να τα ξεχάσουμε, μας είπε η πρόεδρος Σακελλαροπούλου!

30/10/2021

Πρόεδρος: Αμφισβητούνται ο τρόπος ζωής μας, αξίες και ιδανικά που μέχρι πρότινος θεωρούνταν δεδομένα! 

Είναι δυνατόν η πρόεδρος Σακελλαροπούλου να λέει τέτοια προκλητικά λόγια; Ποιος αμφισβητεί και τι; Η πατρίδα αμφισβητείται; Τα σύνορά μας; Η ελευθερία του λόγου μας; 

Τα είπε όμως η πρόεδρος Σακελλαροπούλου απευθυνόμενη στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, όπως μας πληροφορεί το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

Ανάμεσα στα πολλά, πρόσθεσε κι αυτό:

"Η οικονομική και προσφυγική και μεταναστευτική κρίση, η πανδημία, η κλιματική αλλαγή, αλλά και η άνοδος του λαϊκισμού, συγκροτούν μια επισφαλή συνθήκη για τα δικαιώματα και τα κεκτημένα μας".

 Μέσα από θολές γενικολογίες, προσπαθούν αυτή η κυρία και όλο το σύστημα που επάξια εκπροσωπεί, να μας πείσουν ότι τα ιδανικά για την πατρίδα μας δεν έχουν θέση στην σύγχρονη κοινωνία των μεταναστών και των προσφύγων και των καιρικών συνθηκών! 

Οι Έλληνες πήγαν μετανάστες παλαιότερα αλλά και σήμερα. Ποια χώρα κινδύνεψε από τους Έλληνες; Γιατί πρέπει να πάψει να υπάρχει η δική μας πατρίδα;

Συμφωνούμε, η άνοδος του λαϊκισμού δεν είναι καλή. Όμως, η μόνη άνοδος λαϊκισμού, της οποίας τα καταστροφικά αποτελέσματα βιώνουμε κάθε μέρα στο πετσί μας, είναι αριστερόστροφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου