Πάρε το φαύλο καθεστώς σου και φύγε, είπε ο Τσίπρας που έδειξε την μεγίστη των ασεβειών κατά του έθνους μας!


 23/10/2021

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός. 

Μίλησε ο πρώην πρωθυπουργός Τσίπρας στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ

και επιτέθηκε στον τωρινό πρωθυπουργό Μητσοτάκη. Είναι φαύλο το καθεστώς σου, πρέπει να χάσεις στις εκλογές, ήταν το μήνυμά του. 

Και αν ξαναπάρει αυτός την εξουσία, με νέα ορμή και δύναμη, θα δημιουργήσει την νέα Ελλάδα. Απαλλαγμένη βεβαίως από τους ανεπιθύμητους πατριώτες που υπερασπίζονται την Μακεδονία, την Θράκη, το Αιγαίο, και ό,τι άλλο κουβαλά μαζί του το αιώνιο έθνος μας. Αυτά δεν τα είπε βέβαια, μόνο τόνισε ότι όλοι οι συριζαίοι μαζί θα κάνουν νέα ιστορική αρχή. Καήκαμε δηλαδή. 

Η εθνική μας ειρωνεία και τραγωδία είναι ότι ο Μητσοτάκης συνεχίζει την εθνοκτόνο πολιτική του Τσίπρα, που ασέβησε κατά του έθνους μας και εναντίον της Μακεδονίας μας. Ο Μητσοτάκης, όχι μόνο δεν ακύρωσε την ψευδο-συμφωνία των Πρεσπών, αλλά υποδέχθηκε με τυμπανοκρουσίες τον πρόεδρο των σλάβων στην πρωτεύουσα, με τον αλυτρωτικό εθνικό ύμνο των Σκοπιανών να έρχεται σαν οβίδα καταπάνω μας! Κανείς φυσικά, μήτε Τσίπρας μήτε Μητσοτάκης, δεν ενοχλήθηκαν από αυτήν την ιεροσυλία. Προφανώς, απόλαυσαν τους καρπούς των "αγώνων" τους...

Ζούμε δηλαδή στο σημείο όπου η καταστροφικότητα του καθεστώτος Τσίπρα ενώνεται με την φαυλότητα του καθεστώτος Μητσοτάκη.

Αν ένα από τα δύο παραπάνω καθεστώτα συνεχίσουν να κυβερνούν τον τόπο μας, τότε θα ισχύει: Ο σώζων εαυτόν σωθήτω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου