Τελικά, κινδυνεύουμε ή δεν κινδυνεύουμε εκ μουσουλμάνων; Μας δουλεύουν απροκάλυπτα!


27/10/2021

Το δούλεμα πάει σύννεφο, όπως λέει ο λαός μας!

Ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας, μετά την συνάντησή του με τον Κινέζο ομόλογό του Ουάνγκ Γι που βρίσκεται επισήμως στην Αθήνα, δήλωσε ότι 

η Τουρκία προσπαθεί να προσεταιριστεί μουσουλμανικούς πληθυσμούς ανά τον κόσμο, προωθώντας ιδεολογίες όπως η μουσουλμανική αδελφότητα και επιχειρώντας ευθεία ανάμιξη στις εσωτερικές υποθέσεις άλλων χωρών. 

Ούτε λίγο ούτε πολύ, μας ενημέρωσε ότι η Τουρκία παίζει δυνατό παιχνίδι και επιζητά να ανατρέψει τις υπάρχουσες ισορροπίες. Δηλαδή, αποτελεί απειλή για την Ελλάδα. 

Προ ολίγων ωρών, όμως, ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης από το Ριάντ, μιλώντας με τον δημοσιογράφο Τζον Ντεφτέριος, είπε ότι 

είμαστε ασφαλείς και, κατά την γνώμη του, δεν υπάρχει γεωπολιτική απειλή. Ακόμα παραπέρα, είπε ότι η Τουρκία θα συνεργαστεί εποικοδομητικά μαζί μας (με τον ίδιο εννοεί) για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών. 

Συμπεραίνουμε ότι είναι έτοιμος να κουβεντιάσει και να διαπραγματευτεί το Αιγαίο μας. Οι Τούρκοι δεν είναι διατεθειμένοι για παζάρια με τους στόχους τους. Άρα, δεν είναι για εμάς απειλή, αν υποχωρήσουμε στα θέλω τους. 

Σε κάθε περίπτωση, ο υπουργός βλέπει κίνδυνο εκ μουσουλμάνων, ενώ ο πρωθυπουργός από την μουσουλμανική χώρα που βρισκόταν, δεν είδε κανέναν κίνδυνο εκ μουσουλμάνων.

Άρα: Αναλόγως με την χώρα στην οποία βρίσκονται τούτοι οι δύο άνδρες, διαμορφώνεται και ο κίνδυνος ή μη κίνδυνος εκ μουσουλμάνων. 

Ή, πολύ απλά, μας δουλεύουν απροκάλυπτα, πιστεύοντας ότι δεν έχουμε νοημοσύνη. Ή κι αν έχουμε, αυτή θα πάει χαμένη μέσα στο ισχυρό σύστημα εξουσίας που έχει στηθεί από δεκαετίες στην χώρα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου