Πούτιν: Οι προοδευτικές ιδέες των δυτικών είναι ίδιες με αυτές των κομμουνιστών πριν 100 χρόνια που κατέστρεψαν την Ρωσία!


 16/11/2021

Βλαντιμίρ Πούτιν, πρόεδρος της Ρωσίας: Οι προοδευτικές δυνάμεις της εποχής μας (όπως αυτοαποκαλούνται) πιστεύουν ότι δημιουργούν έναν νέο κόσμο, με νέες ιδέες και αξίες που είναι οι καλύτερες! Μέγα λάθος! Διαπράττουν τα ίδια λάθη με τους κομμουνιστές που δρούσαν με ανάλογο τρόπο πριν από 100 χρόνια! 

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε ομιλία του στις 22 Οκτωβρίου στην πόλη Valday δεν δίστασε να καταδικάσει με απόλυτο τρόπο τις ιδέες και τις αξίες που προσπαθούν, σε κάθε χώρα της Δύσης, να επιβάλλουν οι αυτοαποκαλούμενες προοδευτικές δυνάμεις και κυβερνήσεις. 

Στις χώρες της Δύσης και στην Αμερική οι άνθρωποι της εξουσίας πιστεύουν ότι αν σβήσουν ολόκληρες σελίδες από την ιστορία τους, αν καταργήσουν την θρησκεία και τις αξίες της παραδοσιακής οικογένειας, όπου υπάρχει η μαμά, ο μπαμπάς, τα αγόρια και τα κορίτσια, αν τα καταργήσουν όλα αυτά, θα γίνει καλύτερος ο κόσμος. Αυτές οι ιδέες τους δεν είναι καινούργιες, είναι ίδιες με τις ιδέες και τις πρακτικές των μπολσεβίκων που πήραν την εξουσία στην Ρωσία το 1917!

Αυτά πιστεύει ο Βλαντιμίρ Πούτιν και αυτά δήλωσε στην ομιλία του. Σύμφωνα μ΄ αυτόν, οι ιδέες και οι πρακτικές των σύγχρονων προοδευτικών είναι παμπάλαιες, και τίποτα δεν έχουν να προσφέρουν στην αναβάθμιση των κοινωνιών. Αντίθετα, τις καταστρέφουν, αφού αποδομούν την ιστορία και τις θεμελιώδεις αξίες μιας κοινωνίας.

Είναι λάθος, είπε ο Ρώσος πρόεδρος, υπέροχα κλασσικά έργα όπως του Σαίξπηρ, να μην διδάσκονται πια, γιατί οι ιδέες τους θεωρούνται από τους προοδευτικούς αναχρονιστικές και προάγουν τον ρατσισμό. Είναι λάθος να προάγονται ως νέες αξίες οι τίτλοι γονέας 1 και γονέας 2, αντί για τις λέξεις μητέρα και πατέρας. Είναι λάθος να αποφεύγουμε να πούμε το μητρικό γάλα! Και καμία από αυτές τις ιδέες που επιβάλλονται στις δυτικές κοινωνίες, δεν είναι καινούργια. Είναι όλες παλιές, δοκιμάστηκαν στην Σοβιετική Ένωση και οδήγησαν σε τόσο μεγάλες καταστροφές, για τις συνέπειες των οποίων ανατριχιάζουμε μέχρι και σήμερα.

Κατά τον Πούτιν, είναι βδελυρό να διδάσκονται τα μικρά παιδιά πώς θα αλλάξουν το φύλο τους, και μάλιστα τον μεγαλύτερο ρόλο σ΄ αυτή την απαράδεκτη διαδικασία που μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την ζωή ενός παιδιού, να τον παίζει ο δάσκαλος και όχι ο γονιός! 

Σύμφωνα με τον Πούτιν, όσα σήμερα γίνονται από τις αποκαλούμενες προοδευτικές δυνάμεις βρίσκονται στα όρια των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας στο όνομα και στο πνεύμα του μοντερνισμού. (Πληροφορίες από ifamnews.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου