Γιατί έπρεπε να εμβολιαστεί ο γιος μου; Φωνάζει ο πατέρας του 15χρονου που βρίσκεται στην εντατική


19/11/2021

Τρεις μέρες μετά την δεύτερη δόση με το εμβόλιο Pfizer ο 15χρονος αισθάνθηκε στην αρχή αδιαθεσία. Και μετά η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Τώρα βρίσκεται στην εντατική. Μυοκαρδίτιδα. 

Η κοινωνική και κυβερνητική πίεση που ασκείται καθημερινά στην Γαλλία, όπως και στην Ελλάδα και σ΄ ολόκληρο τον κόσμο, έκανε τον πατέρα του ανήλικου παιδιού Tony Dosbaa να πάρει την μεγάλη απόφαση και να εμβολιάσει το παιδί του. 

Τώρα είναι βαθιά θλιμμένος και αγωνιά, βλέποντας το παιδί του στην εντατική με σοβαρά καρδιολογικά  προβλήματα. Αλλά είναι και εξοργισμένος. 

"Γιατί έπρεπε να εμβολιαστεί ο γιος μου;" Φωνάζει ο πατέρας, αλλά κανείς πια δεν θα του δώσει σημασία. Μετά την απομάκρυνση από... την βελόνα, ουδέν πρόβλημα αναγνωρίζεται. 

Όπως διηγείται ο πατέρας στην σελίδα charentlibre.fr, από το προηγούμενο Σάββατο ο 15χρονος γιος του βρίσκεται στην εντατική του νοσοκομείου Girac, στο καρδιολογικό τμήμα. 

"Τα ξημερώματα ήρθε στην κρεβατοκάμαρα. Είχε πόνο στον θώρακα που γινόταν όλο και πιο έντονος. Ήταν κάτωχρος. Φοβόταν. Κατέρρευσε πάνω στο κρεβάτι" λέει ο πατέρας. 

Συλλογίζεται πώς έφθασε στην απόφαση να εμβολιάσει το παιδί του. Ήταν ο τελευταίος στην τάξη του που εμβολιάστηκε. Ήθελε να παίξει με τους συμμαθητές του, ήθελε να παίξει τένις. Του είπαν ότι χωρίς το πιστοποιητικό υγείας, απαγορεύεται το τένις. 

Ο πατέρας είναι εξοργισμένος, νοιώθει ότι εξαπατήθηκε και τον τρώει το συναίσθημα ότι έχει αποτύχει ως γονιός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου