Αριστερά: Είμαστε η "Δημοκρατία της Μακεδονίας"! Μην μπερδεύεστε όμως, στα Σκόπια είναι!


 3/11/2021

 Αντισυνταγματικός ο Ζάεφ, είμαστε η "Δημοκρατία της Μακεδονίας"!

Και αφού κέρδισαν στις δημοτικές εκλογές οι Σκοπιανοί του κόμματος "Αριστερά" στους δήμους Στιπ και Αεροντρόμ, υπέγραψαν πανηγυρικές δηλώσεις με το όνομα της χώρας τους ως "Μακεδονία", γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια την συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ. 

Ανάμεσα στα πολλά ωραία που είπαν:

Μεταξύ άλλων, αγωνιζόμαστε για ολοένα και πιο μαζική χρήση της συνταγματικής ονομασίας που εγκρίθηκε με το δημοψήφισμα του 1991, το οποίο είναι τυπικά νόμιμο και πρέπει να χρησιμοποιηθεί, επειδή η αλλαγή ονόματος μετά το αποτυχημένο δημοψήφισμα του 2018 είναι αντισυνταγματική και ενάντια στην εκφρασμένη βούληση των πολιτών.! 

Εξαιτίας αυτού, στη σημερινή συνεδρία του Δήμου Στιπ, ο εκπρόσωπος της Αριστεράς στο Συμβούλιο, τηρώντας τις θέσεις του Κόμματος η πανηγυρική δήλωση που θα υπογραφεί όπως ορίζει ο Νόμος για την τοπική αυτοδιοίκηση, δηλαδή με το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας»!(Πληροφορίες από echedoros που δυστυχώς και σ΄ αυτή την σελίδα επιμένουν στο "Βόρεια Μακεδονία")

Ωραιότατα! Έχουμε και μεις εδώ κόμματα "Αριστερά" που υπερασπίζονται το όνομα "Μακεδονία", αλλά όχι για την Ελλάδα! Είναι υπέρ των Σκοπίων ως "Μακεδονία". Εξάλλου και τα αποκαλούμενα "Δεξιά" κόμματα στην χώρα μας, για το συγκεκριμένο θέμα το σκοπιανικό, αριστερότατα έχουν γίνει!

Αναμένουμε την δίκη και καταδίκη όσων υπέγραψαν την ψευδο-συμφωνία των Πρεσπών και όσων μέχρι σήμερα την υπερασπίζονται σθεναρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου