Μητσοτάκη, αυτό που θα σε κυνηγά είναι η ιστορική ασυνειδησία σου και όχι η κλιματική αλλαγή!


2/11/2021

Η ιστορική ασυνειδησία είναι σοβαρότερο έγκλημα από την κλιματική αλλαγή!

Εκεί στην Γλασκώβη που πήγε ο Έλληνας πρωθυπουργός, δήλωσε, υιοθετώντας το κατάλληλο ύφος, ότι:

"Τα παιδιά μας και οι γενιές που θα ακολουθήσουν δεν θα μας συγχωρήσουν αν δεν καταφέρουμε να συνεργαστούμε και να αντιμετωπίσουμε την κρίση της κλιματικής αλλαγής. Ξεκινώντας από σήμερα, πιστεύω ακράδαντα πως μπορούμε να σταθούμε στο ύψος αυτής της πρόκλησης". Έκανε βεβαίως και την σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό ως πρωθυπουργός. 

Μητσοτάκη, κάνεις μεγάλο λάθος, αν πιστεύεις ότι οι επόμενες γενιές θα σε κρίνουν για τις ενέργειές σου αναφορικά με την κρίση της κλιματικής αλλαγής! 

Οι επόμενες γενιές Ελλήνων, αν υπάρχουν, θα σε κρίνουν για την ιστορική ασυνειδησία σου. Απέναντι στο ελληνικό έθνος και στην Μακεδονία. 

Θα σε κρίνουν γιατί συνεργάστηκες με όλες τις ξένες ανθελληνικού μένους κυβερνήσεις, για να επιβάλλεις κι εσύ με την σειρά σου, μετά τον Τσίπρα, την ψευδο-συμφωνία των Πρεσπών στην συνείδηση των Ελλήνων. 

Τώρα που ο Ζάεφ των Σκοπίων έχασε στις εκλογές και παραιτήθηκε, τώρα που τα σλαβικά εθνικιστικά κόμματα διαδηλώνουν ξεκάθαρα την θέση τους, ότι τα Σκόπια παντού θα αποκαλούνται σκέτο "Μακεδονία", κατηγορώντας τον Ζάεφ για προδοσία, τώρα έχεις την δυνατότητα να ακυρώσεις την ψευδο-συμφωνία. 

Αλλά, δεν κάνεις τίποτα προς αυτήν την κατεύθυνση. Αντίθετα, κάνεις σαν να μην υπάρχει πρόβλημα, και αφήνεις πολύτιμο ιστορικό χρόνο να χαθεί εις βάρος της Ελλάδας και της Μακεδονίας μας. Είσαι τραγικός και ασυγχώρητος. 

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι Έλληνες, αν υπάρχουν μελλοντικά στον τόπο τους που κατακλύζεται σήμερα από τους παράνομους αλλοδαπούς, εξαιτίας της δικής σου καθώς και της προηγούμενης κυβέρνησης, αυτοί οι Έλληνες θα σε στείλουν στον Καιάδα της ιστορίας και του έθνους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου