Επιδημιολόγος Παναγιωτόπουλος: Δεν υπάρχει πανδημία ανεμβολίαστων, ο όρος είναι τεχνητός και αποσκοπεί στον εμβολιασμό!


 16/11/2021

Ανερυθρίαστα ο επιστήμονας και επιδημιολόγος Τάκης Παναγιωτόπουλος υποστήριξε ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει πανδημία ανεμβολίαστων! Ο τεχνητός αυτός όρος χρησιμοποιήθηκε ως μέσο πίεσης για να εμβολιαστούν οι άνθρωποι! 

Αυτή την σοκαριστική παραδοχή έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, εξηγώντας παραπέρα ότι τα μέτρα κατά της πανδημίας πρέπει να είναι οριζόντια και όχι μόνο για τους ανεμβολίαστους. 

Η διασπορά δεν γίνεται μόνο από τους ανεμβολίαστους, αυτό δεν στέκει επιστημονικά δυστυχώς, μας εξήγησε ο κύριος, αφού πρώτα η κυβέρνηση, σε συνεννόηση με αυτούς τους ειδικούς όπως ο Τάκης Παναγιωτόπουλος, επέβαλε τον διαχωρισμό της ελληνικής κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και αφού υποχρέωσε τους ανεμβολίαστους να πληρώνουν τα διαγνωστικά τεστ.

Το βασικότερο πρόβλημα όμως είναι ότι κυβέρνηση, οι ειδικοί επιστήμονες και τα ΜΜΕ, χρησιμοποιώντας ένα τεχνητό μέσο πίεσης, όπως ο όρος "πανδημία των ανεμβολίαστων", κατάφεραν να σπείρουν την διχόνοια στον λαό, αντί να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την πανδημία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου