Αργυρώ Λαΐου: Την έπεισε η Μητρόπολη Αμερικής να εμβολιαστεί, αλλά μετά τις σοβαρές παρενέργειες φωνάζει ΟΧΙ στα εμβόλια!


 26/11/2021

Η Μητρόπολη της Αμερικής έπεισε την Αργυρώ Λαΐου, που έφυγε από την Νέα Υόρκη που ζούσε, για να έρθει στο πατρικό της σπίτι στην Καστοριά, την έπεισε λοιπόν να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνα-ιού. 

Έτσι, έκανε ό,τι έπρεπε και εμβολιάστηκε με Pfizer.  Οι πρώτες 4 ημέρες μετά το εμβόλιο κύλησαν ανώδυνα. Από την 5η ημέρα και μετά, όμως, άρχισαν τα βάσανά της. 

Όπως διηγήθηκε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο (zougla.gr), αιφνιδίως έχασε την κίνηση στο αριστερό χέρι και το αριστερό χέρι! Οι γιατροί σήκωσαν τα χέρα ψηλά και οι αγγειολόγοι το ίδιο, αφού ακόμα προσπαθούν να εξηγήσουν τι έπαθε η Αργυρώ Λαΐου. 

Βέβαια, η Ελληνίδα για πολλές εβδομάδες πονούσε και υπέφερε, γεγονός που καμία κυβέρνηση ανά τον κόσμο, μετά την απομάκρυνση από το "εμβολιακό ταμείο", δεν αναγνωρίζει. Τελικά, η κίνηση στα χέρια επανήλθε μερικώς, όμως πόνοι και νευρολογικής φύσεως συμπτώματα μετά το εμβόλιο βασανίζουν ακόμα την γυναίκα και θα την βασανίζουν για καιρό, ουδείς ξέρει πόσο.

Η Αργυρώ Λαΐου δηλώνει ότι δεν πρόκειται ποτέ να κάνει την δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer. Και παρά την χαλιναγώγηση από το περιβάλλον της, ώστε να κρατήσει την γνώμη της για τον εαυτό της, η Αργυρώ Λαΐου βροντοφωνάζει να μην κάνει κανείς άλλος εμβόλιο κατά του κορωνα-ιού. Για να μην υποφέρει από παρενέργειες, όπως η ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου