Νέα Υόρκη: Γιατί οι αστυνομικοί τραβούν με βία ένα 5χρονο αγοράκι που ξεσπά σε κλάματα;


  30/12/2021

Αστυνομικοί σπρώχνουν με βία έξω από εστιατόριο ένα 5χρονο αγοράκι γιατί δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Το αγοράκι εντελώς φοβισμένο από την αστυνομική στρατιά που το έλεγχε, σηκώθηκε από την καρέκλα του, με βλέμμα διστακτικό, μην ξέροντας τι να κάνει και άρχισε να κλαίει, φέρνοντας τα χέρια στο προσωπάκι του. 

Η σκηνή είναι εξαιρετικά σοκαριστική, και δεν αφήνει αδιάφορους τους υπόλοιπους πελάτες, εμβολιασμένους και μη. Ο άντρας που βιντεογράφησε όσα συνέβησαν (το βίντεο ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης), απευθύνθηκε στους αστυνομικούς:

"Τρομοκρατείτε ένα παιδί. Τραυματίζετε ένα παιδί. Ελπίζω να νοιώθετε ευχαριστημένοι εσείς οι αστυνομικοί της Νέας Υόρκης. Είναι αηδιαστικό όλο αυτό, αηδιαστικό. Ντροπή".

 Ένας αστυνομικός προειδοποιεί τους παρευρισκομένους που δεν ήταν εμβολιασμένοι: 

"Αν φύγετε με την θέλησή σας, δεν θα σας σύρουμε κατηγορούμενους. Διαφορετικά, θα σας συλλάβουμε για παράνομη διείσδυση στον χώρο. Εγκατελείψτε τώρα το εστιατόριο". 

Όλα αυτά συνέβησαν στις 15 Δεκεμβρίου. 

Η μητέρα απομακρύνθηκε με το παιδί της αγκαλιά. Ωστόσο, η βάναυση συμπεριφορά των αστυνομικών είναι ένα πολύ κακό πρότυπο για ένα αθώο αγοράκι στα πρώτα βήματα της ζωής του. Θα μπορούσαν με ευγένεια και γιατί όχι με τρυφερό τόνο, να απομακρύνουν το παιδάκι από το εστιατόριο, θα μπορούσαν να παραμείνουν άνθρωποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου