Μεγάλη γερμανική εφημερίδα κατηγορεί τον Μητσοτάκη για αδιαφάνεια, διαφθορά και στρατιά μετακλητών δικών του ανθρώπων!


 30/12/2021

Ξεκινώντας με το παράδειγμα του Ψαριανού με τα γκρίζα μαλλιά που από πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε να υπηρετεί στην αυλή του Μητσοτάκη,

η μεγάλης κυκλοφορίας γερμανική εφημερίδα taz.de υποτιμά και βρίζει τον Έλληνα πρωθυπουργό Μητσοτάκη. Ανήκουστο και όμως πραγματικό! Θα απαντήσει ο Μητσοτάκης στις βαριές κατηγορίες;

Μεταξύ άλλων, γράφει η εφημερίδα ότι ο Μητσοτάκης είναι γόνος μιας παλιάς πολυ-δυναστείας και από την ημέρα της εκλογικής του νίκης, υιοθετώντας δοκιμασμένα μοτίβα, εγκαθίδρυσε στην χώρα μια πραγματική βιομηχανία μετακλητών! 

Όπου υπάρχουν δημόσια χρήματα, έχει τοποθετήσει μια στρατιά από δικούς του πιστούς ανθρώπους τους οποίους απασχολεί επαγγελματικά, έχουν δεν έχουν τις κατάλληλες δεξιότητες. 

Ο Μητσοτάκης έχει θεσπίσει νέα πρότυπα: Ποτέ μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν τόσοι μετακλητοί. Ο Μητσοτάκης είναι χειρότερος και από τον προκάτοχό του Τσίπρα, ο οποίος, και αυτός, ήταν νεποτιστής (δηλαδή έδινε σημαντικές θέσεις σε δικούς του ανθρώπους).

Τον Ιούλιο του 2019, πριν την άνοδό του στην εξουσία, υπήρχαν 1.710 μετακλητοί. Τέλη Οκτωβρίου του 2021, με κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο αριθμός των μετακλητών αυξήθηκε σε 3.138. Εδώ πρέπει να προστεθούν 1.641 πρόεδροι και μέλη σε διάφορα διοικητικά συμβούλια που έχουν την θέση νομικών προσώπων σε ημιδημόσιες εταιρείες. 

Επίσης, σε άλλες 14.957 αποκαλούμενες ειδικές περιπτώσεις τοποθετήθηκαν αχυράνθρωποι, που είναι η νομενκλατούρα της ΝΔ,  και πληρώνονται από χρήματα των φορολογουμένων.

 Ο Έλληνας πρωθυπουργός κατηγορείται για πολλά. Επί των ημερών του κυριαρχούν η αδιαφάνεια, η διαφθορά, οι περίεργοι σύμβουλοι που συγκέντρωσε στην αυλή του, κι ένα κόμμα, η ΝΔ, που είναι το πιο υπερχρεωμένο της Ευρώπης, με χρέη ύψους 353.906.007,38 (το 2020). Εν τω μεταξύ έχει διορίσει το πιο μεγάλο υπουργικό συμβούλιο μετά την δικτατορία.

Κανονικά, ο Έλληνας πρωθυπουργός Μητσοτάκης, που εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό, οφείλει και να απαντήσει και να κυνηγήσει δικαστικά την γερμανική εφημερίδα. Αν είναι τίμιος και ηθικός και αδίκως συκοφαντείται. Διότι, μαζί του, συκοφαντείται ο ελληνικός λαός. 

Αλλά πόσο έντιμος και ηθικός είναι ένας πρωθυπουργός που έχει στείλει σε αναστολή πάνω από 7.000 υγειονομικούς, επειδή από φόβο δεν εμβολιάστηκαν; Όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν μισθό εδώ και μήνες, ενώ οι μετακλητοί του Μητσοτάκη τρώνε και πίνουν εις υγείαν των κορόιδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου