Αυστραλία, Eddie Wearne: Περικαρδίτιδα μετά το εμβόλιο, αλλά δεν πρέπει να το λέει!


 7/12/2021

Ο Eddie Wearne από την Αυστραλία, με διαγνωσμένη περικαρδίτιδα μετά το εμβόλιο, μόλις αναφερθεί σε αναρτήσεις του για όσα περνά, μπλοκάρεται! 

Τι συνέβη;

Ο Eddie Wearne, ένας νέος άνδρας από την περιοχή Mornington στην Αυστραλία και ιδιοκτήτης του περιοδικού Shednine που ασχολείται με μοτοσικλέτες, σκέτιμπορντ κ.ά., αποφάσισε να ακούσει την κυβέρνησή του κι έκανε το εμβόλιο Pfizer.

 Στις 24 Οκτωβρίου του 2021 ανέβασε μία φωτογραφία του στο facebook, γράφοντας ότι 6 ημέρες μετά το εμβόλιο Pfizer που έκανε, υποφέρει από βασανιστικούς πόνους στην καρδιά. Οι γιατροί στο νοσοκομείο Rosebud διέγνωσαν περικαρδίτιδα, αφού έγιναν όλες οι αναγκαίες ιατρικές εξετάσεις. 26 Οκτωβρίου, η κατάστασή του επιδεινώθηκε περισσότερο. Θώρακας, πνευμόνια, καρδιά, παντού πόνοι, όπως έγραψε ο Eddie Wearne. Και τελικά οι γιατροί του αποκάλυψαν ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ίδιος δεν είναι σπάνια, τα βιώνουν και άλλοι άνθρωποι. 

Ο Eddie Wearne, πατέρας της Chloe, δεν πιστεύει πια στα εμβόλια, αφού η ζωή του άλλαξε δραματικά, και παίρνει μέρος στις διαμαρτυρίες κατά των εμβολίων, γιατί θέλει όλοι να γνωρίζουν τα ψέματα των φαρμακευτικών εταιριών, όπως τονίζει. Οι σχετικές αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συχνά μπλοκάρονται. (Πληροφορίες από lemediaen442.fr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου