Υπουργείο Υγείας Ιαπωνίας: Έφηβοι και νεαροί άνδρες κινδυνεύνουν περισσότερο, μετά το εμβόλιο, πρέπει να αναγράφονται οι παρενέργειες!


7/12/2021 

Όταν ένα υπουργείο λαμβάνει σοβαρά υπόψη του τις παρενέργειες του εμβολίου στους νέους ανθρώπους, τι κάνει; Η Ιαπωνία δείχνει τον σωστό δρόμο!

Το υπουργείο υγείας της Ιαπωνίας υποχρεώνει στις εταιρείες Pfizer και Moderna να αναγράφουν σε όλα τα έγγραφα/ντοκουμέντα για τα εμβόλια τους κατά του κορωνα-ιού, τις σοβαρές παρενέργειες αυτών, δηλαδή σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, μυοκαρδίτιδα / περικαρδίτιδα. 

Σ΄ αυτό το συμπέρασμα κατέληξε το ιαπωνικό υπουργείο, αφού μελέτησε τα δεδομένα 1.000.000 ανθρώπων που εμβολιάστηκαν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ιαπωνικού μέσου επικοινωνίας ΝΗΚ στις 4 Δεκεμβρίου, 81 αγόρια στην εφηβεία και 48 νεαροί άνδρες που διανύουν την δεύτερη δεκαετία της ζωής τους, που εμβολιάστηκαν με Moderna, αντιμετώπισαν σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, ενώ οι αντίστοιχοι αριθμοί ανδρών που αντιμετώπισαν παρόμοια προβλήματα μετά το εμβόλιο Pfizer είναι 15 και 13.

Σύμφωνα με τον υπουργό υγείας, τα καρδιολογικά προβλήματα μπορεί να εμφανιστούν στις πρώτες 28 ημέρες μετά τον εμβολιασμό, και αυτό θα πρέπει να αναγράφεται στα εμβολιαστικά έγγραφα και να το αναφέρουν τα νοσοκομεία που διενεργούν τους εμβολιασμούς. (Πληροφορίες από rt france)

Το δικό μας υπουργείο υγείας τι λέει για όλα αυτά; Δεν είναι απάνθρωπο να μας αφήνουν αδιάφορους αυτές οι παρενέργειες;

Après avoir répertorié des problèmes cardiaques à la suite du suivi d'un million de Japonais, un groupe d'experts réunis par le ministère de la Santé veut apposer la mention «effets secondaires graves» sur les documents joints aux vaccins anti-Covid.

En savoir plus sur RT France : https://francais.rt.com/international/93340-covid-19-ministere-japonais-sante-met-garde-effets-secondaires-graves-v

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου