Θα ζούμε για πάντα στην κόλαση, λέει η αδερφή της 15χρονης που πέθανε μετά την δεύτερη δόση εμβολίου


23/1/2022

Η 15χρονη Cheyenne B. από Hollfeld στην Βαυαρία πέθανε μετά την δεύτερη δόση του Biotech-εμβολίου. 

Μπορεί να πέρασαν εβδομάδες μετά τον θάνατο του μικρού κοριτσιού, ωστόσο η οικογένεια ζει και θα ζει για πάντα με τον εφιάλτη του θανάτου της Cheyenne στις 16 Νοεμβρίου 2021. 

Πρόσφατα η μητέρα του κοριτσιού μίλησε δημοσίως για τον χαμό της κόρης της, δηλώνοντας βαθιά μετανιωμένη που επέτρεψε τον εμβολιασμό της. Και η μεγαλύτερη αδερφή της Cheyenne  είχε γράψει, την ημέρα της τραγικής απώλειας της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

"Γεια σας. Σκέφτηκα για αρκετό καιρό αν πρέπει να μοιραστώ μαζί σας όσα ζω και την βαθιά μου θλίψη ως αδερφή. Ελπίζω, από διακριτικότητα, κανείς να μην κάνει ανόητα σχόλια. Η μικρή μου αδερφή, 15 χρονών, έφυγε από κοντά μας σήμερα. Πριν από δύο εβδομάδες έπαθε, χωρίς λόγο, από το τίποτα, ανακοπή καρδιάς. Έγιναν πολλές φορές προσπάθειες ανάνηψης. Αυτά συνέβησαν, μιάμιση βδομάδα μετά τον εμβολιασμό της με "Comirnaty Biontech". 

Ήταν για δύο εβδομάδες σε κώμα, συνδεδεμένη με μηχανήματα. Τώρα, γίνονται έρευνες για τον θάνατό της και οι γιατροί δεν αποκλείουν ότι για την φλεγμονή του καρδιακού μυός να ευθύνεται το εμβόλιο.

Πραγματικά, πρέπει να δοκιμάζονται τα εμβόλια στα παιδιά μας; Όλο και περισσότερες περιπτώσεις παρενεργειών δημοσιοποιούνται. Δεν μιλάμε για μεμονωμένες περιπτώσεις. Σκεφτείτε καλά τι κάνετε. Η μητέρα μου μετανιώνει που υπέγραψε για να εμβολιαστεί η κόρη της. Ήταν ένα τόσο ζωντανό, θαρραλέο, ευδιάθετο κορίτσι, που πάντα βοηθούσε τους άλλους. Είχε όλη την ζωή μπροστά της. Καμία αρρώστια. Όλοι όσοι εμβολιάστηκαν και δεν είχαν δραματικές παρενέργειες είναι τυχεροί, ας είναι χαρούμενοι που δεν είναι υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουν την δική μας κόλαση, αυτή που ζήσαμε και θα ζούμε για πάντα". (Πηγή:report24news) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου