Συνέντευξη Μητσοτάκη: Γεμάτη με επικίνδυνες γελοιότητες και καυχησιολογίες!

14/1/2022

Ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης, ενίοτε με χαμόγελο συγκατάβασης και πάντα με ύφος αλάθητου αρχηγού, παρουσίασε στην τηλεοπτική συνέντευξή του στον Χατζηνικολάου μία κοινωνία όμορφα τακτοποιημένη χάρη στην πολιτική και την ιδιαίτερη εξυπνάδα του. Επικίνδυνες γελοιότητες και καυχησιολογίες. 

Είπε: 82% των Ελλήνων εμβολιάστηκαν, η ελληνική κοινωνία συνεργάστηκε. Δεν είπε ότι έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό των ανθρώπων.

Είπε: οποιοσδήποτε γιατρός θέλει να προσληφθεί, προσλαμβάνεται. Δεν είπε ότι οι ανεμβολίαστοι γιατροί δεν έχουν αυτό το δικαίωμα πια, σαν να μην έχουν σπουδάσει την ιατρική επιστήμη.

Είπε: 90% των ηλικιωμένων έχουν εμβολιαστεί και ότι αυτός κάνει το σωστό. Πρέπει να επιβάλλει το πρόστιμο ύψους 100 ευρώ στον συνταξιούχο που δεν εμβολιάζεται, γιατί και ο ηλικιωμένος είναι υποχρεωμένος να κάνει το σωστό, τουτέστιν να εμβολιαστεί, για να μην πληρώσει το πρόστιμο. 

Στο ερώτημα, μήπως πρέπει να επανεξετάσει το θέμα του προστίμου, αρνήθηκε κατηγορηματικά να κάνει ένα βήμα πίσω. Είπε ότι προσπαθεί να εκπέμπει πάντα μετριοπαθή και συναινετικό λόγο! Δεν είπε ότι νοιώθει βασιλιάς μέσα στο πετσί του και όλοι πρέπει να σκύβουν το κεφάλι μπροστά του.

Για την συμφωνία των Πρεσπών είπε ότι είναι σοβαρός πολιτικός και δεν μπορεί να την ακυρώσει ούτε μπορεί να θεραπεύσει τις αδυναμίες της πια, και άρα οι σλάβοι θα συνεχίσουν να λένε ότι είναι "μακεδονικό έθνος που μιλά την μακεδονική γλώσσα". Δεν είπε ότι οι Βούλγαροι τον εκνευρίζουν αφάνταστα που κάνουν δύσκολη των ζωή των Σκοπιανών. 

Για τις σχέσεις με την Τουρκία και τις απειλές της προς την Ελλάδα, είπε όλα τα παλιά γνωστά του, που ταιριάζουν με την πολιτική του και τον αυτο-επαινετικό λόγο του. Δεν είπε τίποτα για τον τεράστιο αριθμό των παράνομων αλλοδαπών που εισέρχονται στην Ελλάδα και βολεύονται μια χαρά, ισλαμοποιώντας την χώρα.  

Ήταν μια συνέντευξη  με επιδερμικές ερωτήσεις και με απαντήσεις γεμάτες με κομπασμούς και επικίνδυνες γελοιότητες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου