Μητσοτάκης: Είμαι σοβαρός πολιτικός και δεν ακυρώνω την συμφωνία των Πρεσπών ούτε θεραπεύω τις αδυναμίες της!


14/1/2021

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Μητσοτάκης στην συνέντευξή του στον Χατζηνικολάου, απόψε, για άλλη μια φορά μίλησε εις βάρος του ελληνικού έθνους και της Μακεδονίας μας, λέγοντας καθαρά και ξάστερα ότι σέβεται την συμφωνία του πρώην πρωθυπουργού Τσίπρα, γιατί είναι σοβαρός πολιτικός!

Στο σχετικό ερώτημα του Χατζηνικολάου, στην εκπομπή του στον ΑΝΤ1, απάντησε ο Μητσοτάκης ότι όπως είχε δηλώσει προ των εκλογών, αν ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών και αυτός βγει στην συνέχεια πρωθυπουργός, δεν θα μπορέσει να την ακυρώσει. Θα προσπαθήσει, όμως, να θεραπεύσει τις αδυναμίες της. 

Είπε, απόψε, ότι δεν μπορεί με έναν νόμο και μία διάταξη να ακυρώσει την συμφωνία με τους σλάβους, εξάλλου, ποτέ δεν είχε πρόβλημα με το όνομα. Άλλες λεπτομέρειες τον ενδιέφεραν, όπως η αναφορά των σλάβων σε "μακεδονικό έθνος και μακεδονική γλώσσα". Πρόσθεσε δε ότι είναι σοβαρός πολιτικός και γι΄ αυτό δεν μπορεί να ακυρώσει αυτή την συμφωνία. 

Δυστυχώς, είπε ο Μητσοτάκης, ούτε αυτές τις αδυναμίες μπορεί πια να θεραπεύσει. Έτσι, τα Σκόπια, ελεύθερα, θα αποκαλούνται ως "μακεδονικό έθνος που μιλά την μακεδονική γλώσσα". 

Αλλά, θα κάνει την Ελλάδα πρωταγωνιστή στον τομέα της οικονομίας και της ενέργειας στα Βαλκάνια.

Ανίκανος πρωθυπουργός, που σκέφτεται και δρα εις βάρος της Μακεδονίας μας. Όνειδος!

Είναι και επικίνδυνος, όπως και ο προκάτοχός του ο Τσίπρας. Γιατί λέει κι αυτός οδυνηρά ψέματα. Τόσο στην ελληνική ιστορία όσο και στην παγκόσμια, πάμπολλες συμφωνίες έχουν υπογραφεί μεταξύ κρατών που ποτέ δεν εφαρμόστηκαν. 

Πολύ απλά και τραγικά, ακολουθεί ο Μητσοτάκης προδοτική πολιτική κατά του έθνους και της Μακεδονίας μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου