Καραμανλής: Τι είναι αυτό που του κλείνει το στόμα;

19/1/2022

Η Ελλάδα ζει τις τραγικότερες στιγμές της στην εποχή που θεωρητικά κυριαρχεί η δημοκρατία. Οι πληγές της αιμορραγούν, τα τελευταία τουλάχιστον δέκα χρόνια, με αποκορύφωμα τα τελευταία τρία με τέσσερα χρόνια. Οι μόνοι που πονούν βαθιά από τις ασύγκριτου μεγέθους αιμορραγούσες πληγές,

είναι οι απλοί Έλληνες που δεν έχουν να υπηρετήσουν ή να σκύψουν το κεφάλι σε κομματικά ή άλλου είδους συμφέροντα. Οι πολιτικοί και σιωπούν και απολαμβάνουν την ακατάσχετη αιμορραγία του έθνους. Ο Κώστας Καραμανλής, όμως, που θεωρητικά τουλάχιστον είναι πατριώτης, γιατί σιωπά; Τι είναι αυτό που του κλείνει το στόμα; 

Το κόμμα του, η ΝΔ; Και ποια αξία έχει ένα κόμμα, όταν οι άνθρωποί του παύουν να υπηρετούν την πατρίδα; Πιστεύει ο Καραμανλής ότι ο Μητσοτάκης υπηρετεί την πατρίδα; Ότι η ψευδο-συμφωνία δεν μπορεί να σκιστεί; (Δεν σκίστηκε στο παρελθόν η Συνθήκη των Σεβρών;) Αν το πιστεύει, τότε αποδέχεται την προδοσία της Μακεδονίας μας. Αν δεν το πιστεύει, γιατί σιωπά; Ας διαλυθεί το κόμμα, αν είναι να σωθεί η πατρίδα! 

Μπορεί να ανοίξει το στόμα του ο Καραμανλής, και να φέρει τα πάνω κάτω! Να διαλύσει το κόμμα, αν χρειαστεί! Τώρα, όμως, να πράξει έτσι πρέπει, στην μαύρη επέτειο της καταπάτησης της Δημοκρατίας και της υπογραφής της "Συμφωνίας των Πρεσπών". Να θυμηθεί τα δάκρυα του θείου του, του Κωνσταντίνου για την Μακεδονία και να δείξει πυγμή, για το καλό μέλλον της πατρίδας. 

Ας μην έχουν τα παιδιά, τα ανίψια και τα εγγόνια του κόμμα για να σταδιοδρομήσουν! Θα έχουν όμως περήφανη πατρίδα και κανέναν κλεφτοσλάβο να χλευάζει την ελληνική ιστορία και να υπονομεύει την ειρήνη της Ελλάδας. 

Άραγε, τι είναι αυτό που του κλείνει το στόμα; Ό,τι κι αν είναι, έχει ήδη μειώσει το κύρος του ως πολιτικού προσώπου, και το χειρότερο, έχει ήδη αρνητικές συνέπειες στο κόμμα του που πλέον δεν είναι πατριωτικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου