Αυτοί είναι οι Τούρκοι: Βιαιοπράγησαν σε δωδεκάχρονο κορίτσι και στην συνέχεια βεβήλωσαν χριστιανικό νεκροταφείο


21/1/2022

Αυτοί ήταν και ίδιοι παραμένουν οι Τούρκοι. Χτυπούν τους χριστιανούς και δεν διστάζουν να αρπάξουν και να βιαιοπραγήσουν σε ένα δωδεκάχρονο κορίτσι ούτε διστάζουν να ξεθάψουν οστά νεκρών!

Στις αρχές Αυγούστου του 1993, ένα γεγονός συγκλόνισε την χριστιανική μειονότητα της Κωνσταντινούπολης. Ένα δωδεκάχρονο κορίτσι, η Πετρούλα Συρίγου, σύρθηκε βίαια μέσα σε μια μαύρη Mercedes από τρεις "αγνώστους", μπροστά στα μάτια μεγάλου αριθμού μαρτύρων. 

Το δύστυχο κορίτσι βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα γυμνό και κακοποιημένο σε κατάσταση αφασίας, που κράτησε τρεις ολόκληρες μέρες. Την τρίτη μέρα η Πετρούλα Συρίγου πέθανε και τάφηκε στο χριστιανικό νεκροταφείο Νεοχωρίου Κωνσταντινούπολης. 

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 24/8/1993, οι "άγνωστοι" των τουρκικών αρχών επέδρασαν στο ίδιο νεκροταφείο και ξέθαψαν 14 νεκρούς διασκορπίζοντας τα κόκαλά τους και έσπασαν τα μάρμαρα όλων των τάφων. (Πηγή: Ελληνική Μειονότητα Ίμβρου, Τενέδου & Κων/πολης @GreekMinorityTR)

Πώς είναι δυνατόν, Έλληνες πολιτικοί εδώ και δεκαετίες, να υπερασπίζονται την ελληνο-τουρκική φιλία, όταν μέχρι σήμερα δεν έχει δικαιωθεί το αίμα της Πετρούλας; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου