Δικηγόρος με εγκεφαλικό μετά το εμβόλιο: Μου φέρονται θαρρείς και έχω διαπράξει κοινωνική προδοσία!


26/1/2022

Αυτή είναι η σκληρή και απάνθρωπη σύγχρονη πραγματικότητα όλων των κοινωνιών: Οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν σοβαρές ασθένειες μετά τον εμβολιασμό είναι στιγματισμένοι και περιφρονημένοι!

Δικηγόρος με παρενέργειες από το εμβόλιο: Μας συμπεριφέρονται σαν να έχουμε διαπράξει κοινωνική προδοσία!

Ο Rolf Merk είναι δικηγόρος και πρόεδρος δημοτικής επιτροπής στην πόλη Mainz. Μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer-BioNTech βιώνει δραματικές παρενέργειες στην υγεία του. Για εβδομάδες, όπως ανέφερε ο ίδιος στην εφημ. "Berliner Zeitung", υπέφερε από πόνους στους μυς και στις αρθρώσεις, τα χέρια και τα δάκτυλά του ήταν μουδιασμένα, είχε έντονους  πονοκεφάλους και μεγάλη κόπωση. Και ύστερα, έπαθε εγκεφαλικό. 

Ο δικηγόρος πήγε στο νοσοκομείο, ελπίζοντας ότι οι γιατροί θα τον βοηθήσουν να ανακτήσει την υγεία του. Αλλά, έμελλε να απογοητευτεί βαθιά. Τον αντιμετώπισαν οι γιατροί με ειρωνεία ή αδιαφορία, σαν να έφταιγε ο ίδιος για τις παρενέργειες και όχι το εμβόλιο. Σαν να διέπραξε κοινωνική προδοσία, επειδή αρρώστησε!

Δήλωσε ο δικηγόρος τα κάτωθι: 

Η περίπτωση μου δεν ενδιέφερε σχεδόν κανέναν γιατρό. Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν με έπαιρναν και στα σοβαρά. Με αντιμετώπισαν με δυσπιστία, με βαρεμάρα και δεν έδειξαν καμία κατανόηση για την κατάστασή μου. Όλα αυτά ήταν ξεκάθαρα στα πρόσωπα των γιατρών, από τους οποίους ήλπιζα ότι θα με γιατρέψουν. Ανάλογη αντίδραση είχαν και οι φίλοι και οι γνωστοί μου που με απογοήτευσαν βαθιά. 

Όποιος παραπονιέται ή καταγγέλλει παρενέργειες που βιώνει από το εμβόλιο, είναι σαν να σπάει κάποιο ταμπού, σαν να έχει αμφισβητήσει κάτι ιερό, σαν να έχει διαπράξει κοινωνική προδοσία. 

Αφού έζησα όλα αυτά, τότε κατάλαβα την πρόταση που μου είχε πει ένας γνωστός μου: Αρχικά χάνεις την υγεία σου και μετά την αξιοπρέπειά σου. 

Παρά την άσχημη αντιμετώπιση, ο δικηγόρος δεν φοβάται να πει την γνώμη του για τα εμβόλια: 

Πρόκειται για ιατρική παρέμβαση, που προξενεί σε πάρα πολλούς ανθρώπους σημαντικές παρενέργειες και αρρωσταίνουν σοβαρά. Αυτή είναι η αλήθεια, και η αλήθεια πρέπει να λέγεται. 

Ο δικηγόρος καταγγέλλει αλήθειες που αφορούν όλες τις κοινωνίες, ανεξαρτήτως χώρας. Και έχει απόλυτο δίκαιο όταν τονίζει:

Αυτό που τους νοιάζει και δεν πρέπει να πληγεί είναι ότι  "το εμβόλιο είναι ασφαλές", οι παρενέργειες του εμβολίου δεν είναι τόσο σημαντικές, και φυσικά οι υπερασπιστές του εμβολίου αδιαφορούν εντελώς για τα αυτονόητα, δηλαδή για τον σεβασμό και την αλληλεγγύη που πρέπει να δείχνουν σε αυτούς που είναι πια αντιμέτωποι με τις παρενέργειες του εμβολίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου