Μαρτυρία νεαρού, πια καρδιοπαθή, από την εντατική: Το νοσοκομείο είναι γεμάτο με μυοκαρδίτιδες!


31/1/2022

Δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις ανθρώπων που βιώνουν παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό τους, αντίθετα είναι γεμάτο το νοσοκομείο, στο οποίο βρέθηκε νεαρός Αυστραλός που πια έχει πρόβλημα με την καρδιά του. Στην εντατική με μυοκαρδίτιδα. 

Ο Jannes Esterhuysen, ένας νεαρός Αυστραλός, διηγείται από την εντατική: "Μετά τον εμβολιασμό μου, έπαθα μυοκαρδίτιδα. Το νοσοκομείο που βρίσκομαι είναι γεμάτο με τέτοιες περιπτώσεις, με ανθρώπους όλων των ηλικιών. Δεν θα ευχόμουν ούτε στον χειρότερο εχθρό μου να πάθει τέτοιες αρρώστιες". 

Βάσει της ανάρτησής του, ο νεαρός Αυστραλός είχε ερευνήσει το θέμα εμβόλια, γνώριζε αρκετά για τις παρενέργειες, παρόλα αυτά αποφάσισε να κάνει το εμβόλιο Pfizer, αρχές Ιανουαρίου. Από την εντατική του νοσοκομείου, γράφει: 

"Δεδομένου του γεγονότος ότι είναι διαθέσιμα τα εμβόλια για τα παιδιά, θα ήθελα να παρακαλέσω όλους τους φίλους μου, να το σκεφτούν δύο φορές πριν το εμβόλιο και αφού κάνουν τις δικές τους έρευνες. Αυτό το κείμενο το γράφω μέσα από το καρδιολογικό τμήμα (Cardio Care Unit) του νοσοκομείου, στο οποίο βρίσκομαι για τρίτη μέρα. Διαγνώστηκα με μυοκαρδίτιδα εξαιτίας του εμβολίου, και όπως μου είπαν, είναι μία σπάνια παρενέργεια. 

Ωστόσο, το τμήμα αυτό είναι γεμάτο με ανθρώπους κάθε ηλικίας με παρόμοιες διαγνώσεις!" (Πηγή:report24.news)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου