90% τυφλό 13χρονο παιδί στο Παρίσι: Ο δικηγόρος Eric Lanzarone καταγγέλλει δημοσίως το ακαταδίωκτο της Pfizer


31/1/2022

Ο δικηγόρος Eric Lanzarone στρέφεται κατά της Pfizer, γιατί ένα παιδί, μόλις 13 χρονών, έκανε το εμβόλιο και έχασε το 90% της όρασής του. 

Μετά την πρώτη δόση του εμβολίου, το παιδί από την περιοχή του Παρισιού ζει έναν γολγοθά. Εξαιτίας αυτού του δραματικού γεγονότος, ο δικηγόρος Eric Lanzarone ζητά δημοσίως, και με τηλεοπτική του εμφάνιση στις 29 Ιανουαρίου, την ακύρωση της ρήτρας της μη ευθύνης για τις παρενέργειες της εταιρείας Pfizer. 

Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι δεν υπάρχει πλέον το σχετικό συμβόλαιο με την Pfizer στην σελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αντ΄ αυτού υπάρχει η ρήτρα του ακαταδίωκτου της συγκεκριμένης εταιρείας, βάσει της οποίας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση παρενεργειών. Και αυτή η ρήτρα του ακαταδίωκτου έχει επιβληθεί σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. 

Η κατάσταση για το μικρό παιδί και την οικογένεια του είναι δραματική. Η θεραπεία του παιδιού μπορεί να κρατήσει χρόνια, χωρίς αυτό να μπορεί να πάει σχολείο. Για τον γολγοθά, ψυχολογικό και οικονομικό της οικογένειας, δεν θα λογοδοτήσει ούτε ο Μακρόν ούτε η Pfizer. Και, ποιος θα πληρώσει για την θεραπεία του παιδιού; Θα βοηθήσει το κράτος ή η Pfizer την οικογένεια; Όχι βέβαια, αφού έχουν το ακαταδίωκτο. (Πληροφορίες από lemedia en 442)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου