28χρονη με παρενέργειες από το εμβόλιο: Επιληπτικές κρίσεις, αίμα στα αυτιά, πόνοι, ζαλάδες, απελπισία!...


 4/2/2022

28χρονη γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο μιλά δημοσίως για την τραγική μοίρα που αντιμετωπίζει μετά τον εμβολιασμό της με Pfizer.

"27 Ιουνίου 2021 αποφάσισα, όπως και εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι, να εμβολιαστώ με Pfizer, γιατί πίστευα ότι έτσι θα προστατευόμουν εγώ και οι άνθρωποι γύρω μου (έτσι μας έλεγαν). Είναι ένα μεγάλο ψέμα αυτή η προστασία, αποδεδειγμένα" γράφει η νεαρή γυναίκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υποφέρει από βαριές παρενέργειες, ενώ οι γιατροί αρνούνται να την βοηθήσουν, επειδή φοβούνται ότι θα χάσουν την δουλειά τους, όπως λέει η 28χρονη.

Παρενέργειες που βιώνει καθημερινά και που δεν υποχωρούν, αντίθετα γίνονται χειρότερες είναι μεταξύ άλλων επιληπτικές κρίσεις, 10 επεισόδια παραλύσεων που διαρκούσαν για πολλές ώρες της ημέρας, ημικρανίες, πόνοι στις αρθρώσεις, νευραλγίες, μουδιάσματα, πόνοι σε όλο το σώμα, ζαλάδες, βουητό στα αυτιά, αίμα στα αυτιά, προβλήματα άρθρωσης λόγου, υπερβολική κόπωση κ.ά..

 "Δεν έχω μακροχρόνιο κορωνα-ιό" γράφει η νεαρή γυναίκα "αλλά ζω τις άμεσες παρενέργειες από το εμβόλιο Pfizer". (Πηγή:uncutnews.ch)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου