Γιατί δεν πρέπει να αγοράσουμε το βιβλίο του Γκιουλέκα


20/2/2022

Ο Γκιουλέκας, βουλευτής της ΝΔ και υπερασπιστής σε υπέρτατο βαθμό όλων των πράξεων της τωρινής κυβέρνησης, έγραψε ένα τρίτομο έργο, που δεν πρέπει να αγοράσουμε, με τίτλο:

"Το χρονικό της Επανάστασης μέσα από τις Εφημερίδες της Παλιγγενεσίας, 1821: Στην φωτιά, με αίμα και μελάνι, 1821-1831. Από τον ξεσηκωμό ως την δημιουργία του Ελληνικού Κράτους". 

Για πολλά χρόνια θεωρούσαμε ότι είναι πατριώτης και υπερασπίζεται τα δίκαια του έθνους, και ακόμα περισσότερο, τα δίκαια της Μακεδονίας μας. Φευ! Μόλις γίνανε κυβέρνηση οι νεοδημοκράτες, και ο Γκιουλέκας, ξεχάσανε τις πατριωτικές κραυγές τους ότι δεν πρόκειται να δεχθούν τα Σκόπια ως "Βόρεια Μακεδονία" που μιλούν την "μακεδονική γλώσσα"  και έχουν την "μακεδονική ταυτότητα". 

Λοιπόν, τώρα ο Γκιουλέκας ανασηκώνει τάχα ανήμπορα τους ώμους και λέει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα! Και πρέπει να αποδεχθεί ο Ελληνισμός την ήττα του και η Μακεδονία να το βουλώσει και να μην αντιστέκεται πια!

Λες και δεν ξέρει ο Γκιουλέκας, και ο κάθε Γκιουλέκας της πολιτικής, ότι στην παγκόσμια ανθρώπινη ιστορία πολλές υπογραφές μπήκαν ανάμεσα σε κράτη κι έπειτα έμειναν στα χαρτιά ως υπογραφές, και τα ίδια τα χαρτιά πετάχτηκαν στον κάλαθο των σκουπιδιών. 

Λες και πιστεύει ο Γκιουλέκας, και ο κάθε Γκιουλέκας της πολιτικής, ότι οι Έλληνες δεν έχουμε νοημοσύνη και άρα, λόγω ηλιθιότητας, πρέπει να τους πιστεύουμε χωρίς αντιρρήσεις και ξεσηκωμούς. 

Δεν πρέπει να αγοράσουμε το βιβλίο του Γκιουλέκα, γιατί ο συγγραφέας του είναι ψευδο-πατριώτης και ωφελιμιστής. 

Επίσης να σημειωθεί ότι το βιβλίο παρουσιάστηκε διαδικτυακά υπό την οργάνωση ποιου, λέτε;;;

Από το Ίδρυμα Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα και της Νεότερης Ιστορίας της Μακεδονίας (ΙΜΜΑ)!!! 

Δηλαδή, αυτό το Μουσείο του Μακεδονικού Αγώνα αποδέχεται και προβάλλει έναν πολιτικό ο οποίος αποκαλεί πια τα Σκόπια "Βόρεια Μακεδονία", στα οποία κατοικούν "Μακεδόνες". 

Ούτε που ντρεπόμαστε πια σε αυτήν την χώρα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου