Δολοφονία Ελλήνων ομογενών στην Ουκρανία: Για ασήμαντη αιτία, δηλώνει η κυβέρνηση και μάς ντροπιάζει... (βίντεο)


14/2/2022

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά η Ελλάδα δεν υπερασπίζεται τους Έλληνες ομογενείς. Το υπουργείο εξωτερικών υποτιμά την δολοφονία των δύο Ελλήνων στην Ουκρανία, δηλώνοντας ότι δολοφονήθηκαν για ασήμαντη αιτία. 

Αν δήλωνε ο υπουργός εξωτερικών Ν. Δένδιας ότι η δολοφονία των δύο ομογενών μας σχετίζεται με τις δραματικές εξελίξεις ανάμεσα στην Ρωσία και στην Ουκρανία, αυτό θα σήμαινε πως έριχνε ευθύνες στην Ουκρανία. Κάτι που δεν θέλει η Ελλάδα, μια και υπακούει, όπως όλα δείχνουν, στις εντολές των ΗΠΑ, της Γερμανίας και της Γαλλίας. Η ελληνική κυβέρνηση δεν θέλει να πιστέψουν οι "φίλοι" της στην Δύση ότι είναι με την πλευρά των Ρώσων, κι αυτός είναι ο λόγος της υποτίμησης της δολοφονίας των δύο Ελλήνων. 

Ωστόσο, οι Ουκρανοί στρατιώτες μπήκαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο καφενείο και αδίστακτα πυροβόλησαν τους Έλληνες ομογενείς. Όχι για ασήμαντη αιτία, αλλά γιατί οι Έλληνες ομογενείς της Ουκρανίας έχουν φιλορωσικά αισθήματα, εξαιτίας των οποίων δολοφονήθηκαν οι δύο Έλληνες. 

Είναι απορίας άξιο το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν κρατά, τουλάχιστον μέχρι τώρα, ουδέτερη στάση απέναντι στο σοβαρότατο πρόβλημα των ρωσο-ουκρανικών συνόρων, πρόβλημα που ίσως ανοίξει τις πύλες του πολέμου στην Ευρώπη, για άλλη μια φορά. Τι θα κερδίσει η Ελλάδα, αν στραφεί κατά της Ρωσίας, συμφωνώντας με τους "Δυτικούς φίλους" της;  Ό,τι κέρδισε μέχρι σήμερα, δηλαδή τίποτα. Θα χάσει όμως... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου