Η Ινδία ζήτησε εγγυήσεις για την ασφάλεια του κορωνα-εμβολίου, και η Pfizer ακύρωσε το αίτημά της για πωλήσεις!


15/2/2022

Η Ινδία απαίτησε από την εταιρεία Pfizer να πραγματοποιήσει μελέτη σε τοπικό επίπεδο, στην ίδια την χώρα δηλαδή, έτσι ώστε να υπάρχουν εγγυήσεις για την ασφάλεια του κορωνα-εμβολίου της Pfizer. Αμέσως, η Pfizer ακύρωσε τις πωλήσεις των εμβολίων της στην Ινδία!

Η αμερικανική εταιρεία Pfizer, που αποτελεί την πρώτη παραγωγό εμβολίων στην Ινδία, ζήτησε από τις αρμόδιες ινδικές αρχές το πράσινο φως -μαζί με την γερμανική εταιρεία BioNTech- για την έγκριση του κορωνα-εμβολίου στην χώρα. Αν συναινούσε η Ινδία, αυτό θα σήμαινε ατελείωτες πωλήσεις του εμβολίου Pfizer στην χώρα. 

Ωστόσο, η ίδια η ηγεσία της εταιρείας Pfizer ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι ακυρώνει το αίτημά της για τις πωλήσεις του κορωνα-εμβολίου της στην Ινδία. Στην σχετική δήλωση προέβη, μετά από την συνάντηση με τον ινδικό υγειονομικό οργανισμό CDSCO (Central Drugs Standard Control Organisation)

Οι ινδικές υγειονομικές αρχές έγραψαν στην επίσημη ιστοσελίδα τους ότι οι εξειδικευμένοι επιστήμονες της χώρας δεν συνιστούν την χρήση αυτού του εμβολίου, γιατί ήδη έχουν αναφερθεί στο εξωτερικό παρενέργειες που τώρα εξετάζονται. Και, η εταιρεία Pfizer δεν παρουσίασε στις αρμόδιες ινδικές αρχές κανένα σχέδιο με αποδείξεις για τα δεδομένα ασφαλείας και την ανοσογονικότητα από την χρήση του κορωνα-εμβολίου της. (Πληροφορίες από uncutnews.ch)

Εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν ζητήσαμε εγγυήσεις, ακόμα χειρότερα, η αρμόδια εμβολιαστική επιτροπή συνεχίζει να αποκρύπτει τις παρενέργειες των εμβολίων. Άλλος ο ινδικός αέρας φαίνεται, κι άλλος ο ελληνικός, εδώ σε μας τις παρενέργειες τις καταπίνει ο αέρας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου