Διεθνής συνάντηση φιλοσόφων για τον Μακεδόνα Πανεπιστήμονα Αριστοτέλη: Ομιλητής και ο Προκόπης Παυλόπουλος! Έχει αυτό το δικαίωμα;

15/2/2022

Μόνοι μας απαξιώνουμε την Μακεδονία μας, με πρωτεργάτες της κατάντιας μας τους πανεπιστημιακούς του ΑΠΘ! Η απαξίωση θα συμβεί σε διεθνή διαδικτυακή συνάντηση φιλοσόφων με θέμα τον Πανεπιστήμονα Μακεδόνα Αριστοτέλη, δάσκαλο του Μεγάλου Αλεξάνδρου. 

Την συνάντηση των φιλοσόφων διοργανώνει το Διεπιστημονικό Κέντρο Αριστοτελικών Μελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 21 Φεβρουαρίου 2021 και θέμα της είναι: "Ο Αριστοτέλης και οι Επιστήμες / Aristotle and the Sciences". Δηλαδή, μέσω αυτού του διαδικτυακού διαλόγου, θα αναδειχθεί η συμβολή του Αριστοτέλη στην θεμελίωση των επιστημών της Φυσικής, της Βιολογίας, της Αστρονομίας, της Μετεωρολογίας, της Τεχνικής, του Δικαίου κ.λπ.. 

Για να αναδειχθεί λοιπόν το μεγαλείο του Μακεδόνα Αριστοτέλη στην σύγχρονη πραγματικότητα, το ΑΠΘ κάλεσε πολλούς ομιλητές, και ξένους (τα ονόματα των επίσημων προσκεκλημένων υπάρχουν στην σχετική σελίδα του ΑΠΘ). Ένας εκ των ομιλητών είναι ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που καταδίκασε την Ελλάδα βάζοντας την τελευταία, μοιραία, υπογραφή στην ψευδο-συμφωνία των Πρεσπών που δίνει το "δικαίωμα" στους Σκοπιανούς να αυτοαποκαλούνται "Μακεδόνες" που μιλούν την "μακεδονική γλώσσα" και ακόμα παραπέρα, έχουν δικούς τους στην Ελλάδα, που αποτελούν την "μακεδονική μειονότητα" μέσα στην ίδια την Μακεδονία μας! 

Ο Προκόπης Παυλόπουλος βιαστικά βιαστικά έβγαλε και το σχετικό ΦΕΚ, έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να εμποδίσει την κατάρρευση της Μακεδονίας μας. 

Ηθικά και ιστορικά, και με βάση την πυξίδα του μέλλοντος του ελληνικού έθνους, ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν έχει το δικαίωμα να ομιλεί, και μάλιστα δημόσια, για τον Μακεδόνα Αριστοτέλη. Και αυτοί που τον καλούν και να νομιμοποιούν την παράνομη και αντεθνική συμπεριφορά του, είναι συνυπεύθυνοι του εγκλήματος εις βάρος της Μακεδονίας μας. 

Δυστυχώς, όμως, κανείς δεν αντιδρά, και ολόκληρη την Μακεδονία μας την τυλίγει η ομίχλη της λησμονιάς, και ίσως, τελικά, την αφανίσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου