Οι Έλληνες συνταξιούχοι δίνουν την δική τους σκληρή αιματηρή μάχη, περιφρονημένοι από το σύνολο των πολιτικάντηδων


26/2/2022

Την εποχή της περίφημης αυτοδιάθεσης των λαών, κανείς δεν μπορεί να διαθέτει όπως θέλει το σώμα του!!! Οποία ειρωνεία!!!

Σκληρή μάχη δίνουν οι Έλληνες άνω των 60 ετών, και αυτοί που ακόμα δουλεύουν και αυτοί που λαμβάνουν σύνταξη, μάχη αδυσώπητη, ενώ το σύνολο σχεδόν των πολιτικάντηδων της Βουλής τους περιφρονεί επιδεικτικά και, ακόμα χειρότερα, χλευάζει σε βάρος τους. Γιατί; 

Γιατί ήδη έχουν προστεθεί εις βάρος τους τα πρόστιμα, με την όμορφη ορολογία διοικητικό πρόστιμο για Covid 19 στην φορολογική σελίδα τους στο aade. 

Δεν ενδιαφέρει τον Μητσοτάκη αν ο Έλληνας είναι για παράδειγμα 70 ή 80 ετών, ασθενής και δεν βγαίνει από το σπίτι του! Αφού δεν εμβολιάζεται, θα πληρώσει. 

Κι αν παίρνει 700 ευρώ σύνταξη; Δεν με ενδιαφέρει, του απαντά η κυβέρνηση, επιλέγεις και πληρώνεις. Τι επιλέγει δηλαδή; Να υπακούσει ή όχι στον παράνομο νόμο της κυβέρνησης.

Γιατί, παράνομο δεν είναι να μην μπορεί ο άνθρωπος να διαθέσει όπως αυτός θέλει το σώμα του; 

Στο κάτω-κάτω, μια ολόκληρη ζωή ο συνταξιούχος δούλευε και πλήρωνε το ΕΣΥ, γιατί τον κατηγορούν ασύστολα και βάναυσα οι κυβερνήτες με τα φερέφωνα τους επιστήμονες τους ότι επιβαρύνει το σύστημα υγείας; 

Οι πολιτικοί το επιβαρύνουν, ακόμα χειρότερα, το σαπίζουν, αφού δεκαετίες ολόκληρες τυχάρπαστοι της εξουσίας, πολιτικής και φαρμακοβιομηχανικής, το γέμισαν, και το γεμίζουν πάντα, με μίζες και φακελάκια. Και τα νοσοκομεία του ΕΣΥ ήταν σε κακά χάλια προ πανδημίας! 

Η βρωμιά στο ΕΣΥ δεν ξέσπασε ξαφνικά, με την πανδημία. Προϋπήρχε, και όλοι μας κάποια στιγμή γίναμε μάρτυρες αυτής της βρωμιάς, γιατί όλοι μας χρειάστηκε κάποια στιγμή να βρεθούμε σε ένα νοσοκομείο. 

Ωστόσο, την συσσωρευμένη από δεκαετίες βρωμιά καλείται να την πληρώσει ο συνταξιούχος που φοβάται να εμβολιαστεί. 

Ναι, η μάχη του συνταξιούχου σήμερα είναι σκληρή, διότι το πενηντάρικο και το εκατοστάρικο που του κλέβει η κυβέρνηση, δεν του περισσεύει. Μαζί με την καλπάζουμε ακρίβεια των αγαθών πρώτης ανάγκης και την δραματική αύξηση του ηλεκτρικού ρεύματος, η μάχη αυτή είναι αιματηρή. 

Αλλά η κυβέρνηση, τυφλωμένη από την αρρωστημένη της εγωπάθεια, αρνείται να δει την πραγματικότητα του συνταξιούχου και ξεσπά εναντίον του με πρωτόγνωρη εκδικητική μανία. 

Να του θυμίσουμε του αρχηγού της κυβέρνησης, του Μητσοτάκη, ότι η μοχθηρία και η κακία, με τις οποίες αντιμετωπίζει τους Έλληνες, υπάρχουν από πρόθεση, όπως έλεγε ο Αριστοτέλης. Πρόθεση, λέμε οι σημερινοί, που εμπλουτίζεται και από κάποια μουλωχτά συμφέροντα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου