Κινδυνεύει η ζωή της Γαλλίδας Ophelie Meunier γιατί μίλησε για τις κούκλες δίχως πρόσωπα των ισλαμιστών!


4/2/2022

Η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια Ophelie Meunier στην εκπομπή της "Απαγορευμένη Ζώνη",

στις 23 Ιανουαρίου, είχε ως θέμα τον κίνδυνο που απορρέει από τον ακραίο ισλάμ και μάλιστα στην πόλη Roubaix. Έκτοτε, η ζωή της κινδυνεύει και γι΄ αυτό τον λόγο τέθηκε υπό αστυνομική προστασία. Τι έδειξε στην εκπομπή της; 

Παρουσίασε την δράση των ισλαμιστών στην πόλη, όπου υπάρχει ένα κατάστημα παιχνιδιών που πουλά κούκλες χωρίς πρόσωπο, γιατί "μόνο ο Αλλάχ μπορεί να δημιουργεί". Επίσης, υπάρχει κι ένα ισλαμικό βιβλιοπωλείο που προτείνει στους πελάτες του ένα βιβλίο που προωθεί την υπεράσπιση του ισλάμ με τα όπλα. 

Αμέσως μετά την εκπομπή της, η Ophelie Meunier άρχισε να δέχεται απειλές που εξαπλώθηκαν και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Η γαλλική πολιτεία έκρινε ότι πρέπει να τεθεί υπό αστυνομική προστασία. (Πηγή: AFP, L' info Libre)

Δεδομένου του τραγικού γεγονότος του αποκεφαλισμού του Γάλλου δασκάλου από ισλαμιστές, έπρεπε να ληφθεί αυτό το μέτρο προστασίας. Το ερώτημα, όμως, που πρέπει να απασχολεί κάθε ευρωπαϊκή χώρα, και την Ελλάδα βέβαια, είναι αν θα τολμά κάποιος να κριτικάρει το ακραίο ισλάμ, με κίνδυνο την ίδια του την ζωή! 

Ή θα ζούμε σε ισλαμοποιημένες κοινωνίες, όπου τα πρόσωπα θα καλύπτονται γιατί έτσι θέλει ο Αλλάχ και επιπλέον δεν θα μιλάμε κιόλας!... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου