Εμείς οι Έλληνες ξέρουμε καλά τι σημαίνει να μην φορά Έλληνας πρωθυπουργός γραβάτα!


13/3/2022

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα με τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν και οι ελπίδες μας αναπτερώθηκαν! Έτσι δεν είναι; 

Εν μέσω πολέμου, των όπλων και της ασύγκριτης ακρίβειας που μάς ταλανίζει, ο δικός μας πρωθυπουργός έκανε τεράστιο άλμα προόδου στις σχέσεις μας με την Τουρκία! Αυτό δεν μαρτυρά το πλατύ χαμόγελο που είχε κολλημένο στο πρόσωπό του, καθ΄ όλη την διάρκεια που άστραφταν τα φλας και απαθανάτιζαν οι κάμερες την συνάντηση στον Βόσπορο; 

Πιστοί, πάντα, στην διεθνή νομιμότητα, διαβεβαίωσε ο Μητσοτάκης, παρά τις διαφορές μας με τους Τούρκους, συζητάμε για όσα μας ενώνουν με τους γείτονες. 

Προς εμπέδωση του καλού κλίματος, έδωσαν βάση και οι δύο στην χαλαρή εμφάνισή τους, που ναι μεν τονιζόταν από τα ακριβά κουστούμια τους, αλλά δεν φορούσαν γραβάτες! 

Κι εμείς οι Έλληνες ξέρουμε καλά τι σημαίνει να μην φορά Έλληνας πρωθυπουργός γραβάτα! Το διδαχθήκαμε όταν πρωθυπουργός ήταν ο Τσίπρας και διαπραγματευόταν την ιστορία της Μακεδονίας μας! Χωρίς γραβάτα υπέγραφε την συμφωνία της ντροπής με τους Σκοπιανούς!

Το γεγονός ότι ο Μητσοτάκης μας διαβεβαίωσε ότι οι διαφορές συζητήθηκαν ξώφαλτσα, ενώ αντίθετα η προσοχή τους εστιάστηκε σ΄ αυτά που μας ενώνουν, καθώς και στην οικονομική συνεργασία των δύο χωρών, ρίγη φόβου μάς προκαλούν!

Γιατί, τι αλήθεια μάς ενώνει; 

Η κατοχή της Κύπρου μας; 

Η ασίγαστη μανία της Τουρκίας ότι στην Θράκη ζουν Τούρκοι που τους καταπιέζουμε;

Τα γεωτρύπανα που βγάζουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο; 

Η πλημμύρα τουρκικών προϊόντων στην χώρα μας που στηρίζει την οικονομία τους, ενώ η δική μας είναι ήδη καταποντισμένη; 

Δεν θα κάνει ένα διάγγελμα ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης για να μας αποκαλύψει όσα συζήτησε με τον Τούρκο; Να καταλάβουμε κι εμείς οι μη νοήμονες Έλληνες τι συμβαίνει! Τόσα και τόσα έκανε κατά την πανδημία, ας κάνει ένα ακόμα! 

Όπως και να ΄χει, οι μη νοήμονες αντιλαμβανόμαστε ότι με ή χωρίς γραβάτα, ο τωρινός πρωθυπουργός που δεν υπερασπίζεται την Μακεδονία, είναι ανίκανος να υπερασπιστεί την Θράκη, το Αιγαίο, την Κύπρο μας. Το έθνος μας από αυτή την συνάντηση δεν θα βγει κερδισμένο... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου